Στο Βόλο βρέθηκαν δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα και συγκεκριμένα βρέθηκαν στη Ν.Αγχίαλο και το χώρο που ο Νίκος Τοκαλής παράγει το γνωστό σε όλους μας, τσίπουρο “Τοκαλή”!!!
Λατρεύω αυτό το τσίπουρο, φαντάζομαι και εσείς!!!
Είναι γευστικό, ελαφρύ, έχει γεύση μα πάνω απ όλα είναι μυρωδάτο!!!
Ο κ.Τοκαλής ξενάγησε τους Δημοσιογράφους σε όλα τα σημεία της παραγωγής, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους και φυσικά του κέρασε τσίπουρο Τοκαλή που τους άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις!