ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aυτή είναι η Βολιώτισσα επιχειρηματίας που ήταν χρόνια μπροστά! (ΦΩΤΟ)

Aυτή είναι η Βολιώτισσα επιχειρηματίας που ήταν χρόνια μπροστά! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είναι κάτι που θέλω να γράψω καιρό τώρα. Είναι κάποια γυναίκα, που παρακολουθώ χρόνια και θαυμάζω τον τρόπο που δουλεύει!

Είναι η Ιωάννα Μακρή, που βρίσκεται στο Wardorobe στον Αλμυρό με παρουσία και στον Βόλο, στην Αγίου Νικολάου 24 που μας υποδέχεται το πιο γλυκό κορίτσι, η Έλενα Μακρή.

Δύο αδερφές που δουλεύουν πολύ και μιλάνε λίγο. Μετρημένες και εργατικές.

Παρατηρώντας την πορεία τους, θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς, ότι ήταν πάντα μπροστά.

Η Ιωάννα ξεκίνησε την ενεργή δράση της στα social πριν ακόμα αυτά γίνουν μόδα, ξεκίνησε τα live, τις φωτογραφήσεις και το να δίνει στιλιστικές συμβουλές, όταν δεν τον έκαναν όλοι όπως τώρα.

Έφερε στον Βόλο και εισήγαγε στιλ και εταιρείες που αρχικά μας “ξίνιζαν”, αλλά αργότερα έγιναν τα απόλυτα brand που όλες οι γυναίκες θέλουν να φοράνε!

Πιστή στο στιλ της, στα πιστεύω και στα θέλω της, πήγαινε κόντρα στα προγνωστικά και σε ότι επιτάσσει το επιχειρείν και η μόδα κάθε εποχή, καταφέρνοντας όχι απλά να πετύχει η ίδια, αλλά να τα επιβάλλει.

Η Ιωάννα και η Έλενα Μακρή, είναι από τις πρώτες γυναίκες επιχειρηματίες της πόλης που είχαν δημιουργήσει eshop, πριν αυτό γίνει αναγκαίο.

Και που όχι απλά διαθέτουν ένα eshop, αλλά το κάνουν να δουλεύει, έχοντας καταφέρει να αγαπηθούν από γυναίκες σε όλη την χώρα.

Στον χώρου τους νιώθεις πάντα άνετα και όμορφα και το σημαντικότερο, είναι πως καταφέρνουν να σου κερδίζουν την εμπιστοσύνη σου. Ξέρεις πως ότι σου προτείνουν και για ότι επιμείνουν, αν το αγοράσεις, στο τέλος….δεν θα τον βγάζεις από πάνω σου!

Μου έχει τύχει πολλές φορές!

Ένιωθα την ανάγκη δημόσια να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα κορίτσια, γιατί θυμάμαι….θυμάμαι ποιος ήταν εκεί, που τώρα προσπαθούν όλοι να είναι και το να βλέπεις μπροστά είναι μεγάλο πράγμα!

Καλές δουλειές Wardrobe και πάντα μπροστά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις