ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θεέ μου τι χαμός έγινε- Η πιο πολυσυζητημένη βιτρίνα της πόλης! (ΦΩΤΟ)

Θεέ μου τι χαμός έγινε- Η πιο πολυσυζητημένη βιτρίνα της πόλης! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Έγινε κυριολεκτικά πανικός τις πρώτες ώρες και όχι μόνο, μετά την ολοκλήρωση της βιτρίνας του Οπτικά Προφαντής, στην Δημητριάδος 165.

Η εταιρία παραγωγής Prodact Shows, ο Γιάννης Ευστρατιάδης και η Βίκυ Νινιζοπούλου, εκτέλεσαν αυτό ακριβώς που ζήτησε η Κατερίνα Προφαντή: Θέλω χρώμα τους είπε, και τα άφησε όλα πάνω τους!

H Prodact Shows, κατάφεραν να αποτυπώσουν σκηνογραφικά, αυτό ακριβώς που τους ζητήθηκε, καταφέρνοντας να κάνουν όλους τους περαστικούς να γυρνάνε για να την κοιτάξουν!

Θεατρολόγος και λάτρης του κινηματογράφου η Βίκυ και έχοντας μεγάλη εμπειρία από παραστάσεις, οργανώνοντας από το Α μεχρι το Ω τα πάντα και καταφέρνοντας με τα σκηνικά της να εντυπωσιάζει, εμπνεόμενη και από την τάση μας αγαπάμε το instagram, δημιούργησε έναν άψογο αποτέλεσμα!

Απ ότι μαθαίνω μετά από τα Οπτικά Προφαντής είναι πολλές οι επιχειρήσεις που έχουν ζητήσει από τα παιδιά, βιτρίνες με στοιχεία θεατρικότητας εν οψει Πάσχα, όπως και την διοργάνωση event έξω από τις επιχειρήσεις τους, με σκοπό να τονώσουν την κίνηση και την αύξηση των ταμείων τους!

Ειδικά στα event….είναι “μανούλες”!!!!!!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις