ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένα από τα πιο πετυχημένα eshop πανελλαδικά, έχει κατάστημα στον Βόλο- Εσύ το ξέρεις;

Ένα από τα πιο πετυχημένα eshop πανελλαδικά, έχει κατάστημα στον Βόλο- Εσύ το ξέρεις;

Newsroom

Είναι ένα από τα πρώτα eshop που έγιναν και η πορεία του μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια είναι πετυχημένη και συνεχώς εξελισσόμενη.

Πρόκειται για το ηλεκτρονικό κατάστημα abebablom.gr, που μετά από την επιτυχία που κατέγραψε πανελλαδικά, άνοιξε φυσικά καταστήματα, στον Βόλο και συγκεκριμένα στη Ν.Ιωνία και στην Μαιάνδρου 3 και στην Σκόπελο.

Η ποικιλία των ρούχων του τεράστια, η ποιότητα πάντα αδιαπραγμάτευτη, η επιλογή των σχεδίων πάντα εμπνευσμένη από την Όλια, που έχει γούστο και στιλ και κυρίως που πάντα δοκιμάζει κάθε εταιρία και κάθε ρούχο πριν το βγάλουν προς πώληση. Και όλα αυτά, στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής, που τους οδηγεί στο να δημιουργούν πιστό επαναλαμβανόμενοι κοινό!!!!

Η Όλια και ο Σταύρος δουλεύουν σκληρά και έχουν ανταμειφθεί, ενώ σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας είναι το γεγονός πως η Όλια, τόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, όσο και μέσα από τα social media του καταστήματος, καθημερινά δίνει λύσεις και προτάσεις στα κορίτσια, για το πως θα φορέσουν και θα συνδυάσουν τα ρούχα τους, ώστε και με ελάχιστα κομμάτια να δημιουργούν πολλά ιδιαίτερα και εντυπωσιακά outfit!

Μια επίσκεψη στο abebablom θα έπρεπε ήδη να την έχεις κάνει!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις