ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όπου και αν πονάς, όσο και αν πονάς, εκεί θα βρεις ανακούφιση! (ΦΩΤΟ)

Όπου και αν πονάς, όσο και αν πονάς, εκεί θα βρεις ανακούφιση! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Για να άνοιξες να διαβάζεις αυτό το θέμα, σίγουρα πονάς. Σίγουρα από κάτι υποφέρεις.

Είναι κάτι δερματικό; Είναι καρκίνος; Είναι έγκαυμα; Είναι στομάχι; Συμπτώματα εμμηνόπαυσης ή περιόδου; Είναι το χέρι σου όπως στην δική μου περίπτωση; Εγώ χειρουργούμαι σε λίγες μέρες και η αλήθεια είναι ότι ξέχασα τον πόνο μου, μπαίνοντας στο Cannabis Land στην Ιάσονος 93.

Έχοντας φίλους στο εξωτερικό, εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζω την δύναμη της φαρμακευτικής κάνναβης. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει έρθει δυναμικά και στην Ελλάδα, με τον κόσμο να αντιλαμβάνεται πως είναι το επόμενο βήμα της ομοιοπαθητικής, αφού η φύση ξέρει να θεραπεύει και ότι μας θεραπεύει υπάρχει στην φύση, όπως η κάνναβη.

Είδα άνθρωπο με καρκίνο στην ευρύτερη οικογένεια, να ξεχνά τον πόνο του με προϊόντα που είχαν βάση την κάνναφη, είδα φίλη μου που σε κάθε περίοδο της βρισκόταν στο νοσοκομείο για ενέσεις, με ένα από λαδάκι, να έχει αλλάξει η ζωή της και άκουσα άλλες τόσες ιστορίες από φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό, χωρίς ταμπού και θεωρώντας εντελώς χαζά, όσα λένε άνθρωποι που δεν γνωρίζουν για την φαρμακευτική κάνναβη, που στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, την προτείνουν οι γιατροί, έφτασα στο Cannabis Land, αφού εκεί κάνουν πραγματικά εξαιρετική δουλειά, έχοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Αρχικά εκεί θα βρεις από είδη προσωπικής υγιεινής και σνακ, μέχρι κρέμες, σαπουνάκια, λαδάκια και σπρέι με βάση την φαρμακευτική κάνναβη, σε πολλές επιλογές περιεκτικότητας και για όλες τις ανάγκες. Προϊόντα απάντηση σε κάθε θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζεις.

Μένει να φτάσεις εκεί, να τους πεις αν έχεις στρες, αν δεν μπορείς να κοιμηθείς και χρειάζεσαι κάτι, αν πονάς και πόσο και κυρίως που πονάς και να είσαι σίγουρος και σίγουρη, ότι όχι απλά θα σου δώσουν κάτι, αλλά αυτό το κάτι, θα δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Το έζησα. Το είδα. Σου γράφω αυτή την στιγμή γιατί δεν πονάω. Από τον πόνο δεν μπορούσα να γράψω. Επειδή εκεί έξω λοιπόν υποφέρουμε πολύ και πολλοί θεώρησα καλό, να μιλήσω για την έρευνα που έχω κάνει και την δική μου εμπειρία.

Τέλος, ένιωσα περήφανη, που στο Cannabis Land βρήκα και μια δική μας, πολύ αξιόλογη εταιρεία την Kannabio. Είμαι πολλά παραπάνω από….καλό τσίπουρο στον Βόλο!

Τηλέφωνο: 2421 033575

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις