ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πετυχαίνουν βελτίωση συγκέντρωσης, μνήμης και αύξηση της αυτοπεποίθησης του παιδιού σας!

Πετυχαίνουν βελτίωση συγκέντρωσης, μνήμης και αύξηση της αυτοπεποίθησης του παιδιού σας!

Newsroom

Είναι η ομάδα του Θεωρία και Πράξη. Είναι η κυρία Γιώτα Γιαννακούλα και οι συνεργάτες της, που η καθεμιά από αυτές έχουν την δική τους επιστημονική κατάρτιση και κυρίως πάθος και αγάπη γι αυτό που κάνουν.

Είναι γνωστό πως το Φροντιστήριο Θεωρία και Πράξη, έχει εντάξει με επιτυχία στους κόλπους του, ειδικές θεραπείες για τα παιδιά, όπως εργοθεραπεία, λογοθεραπεία και όχι μόνο, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων, την βελτίωση της συγκέντρωσης, την ενδυνάμωση της μνήμης αλλά κυρίως την αναγκαία στις μέρες μας, αύξηση της αυτοπεποίθησης του παιδιού.

Ειδικοί επιστήμονες μέσα από τεχνικές αλλά και το παιχνίδι, βοηθούν όχι μόνο τα παιδιά με κάποια γνωμάτευση, αλλά όλα τα παιδιά, γιατί όλα χρειάζονται ενίσχυση των παραπάνω, ειδικά στις μέρες μας, δημιουργώντας τα θεμέλια για ενήλικες γεμάτους ψυχική υγεία, που με πίστη στον εαυτό τους και χωρίς φόβο και ανασφάλεια, θα βγουν στον έξω κόσμο, θα πιστέψουν ότι αξίζουν και θα διεκδικήσουν τα όνειρα τους.

Ειδικότερα στις μέρες μας, όπως προανέφερα το να δουλέψει ένα παιδί την αυτοπεποίθηση τους, είναι σημαντικό όχι μόνο για το μέλλον του, ώστε να να είναι ένας δυνατός ενήλικας που θα διεκδικεί και θα πιστεύει σε αυτό, αλλά και για την καθημερινότητα του μέχρι την ενηλικίωση, αφού δυστυχώς τα περιστατικά εκφοβισμού όλο και αυξάνονται με τα παιδιά μας να είναι ανήμπορα απέναντι σε αυτά. Κι όμως ένα παιδί με αναπτυγμένη αυτοπεποίθηση θα προστατευτεί, θα μιλήσει, δεν θα ντραπεί, δεν θα κρυφτεί!

Θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Θέλουμε να μιλούν, να γράφουν και να επικοινωνούν. Θέλουμε να μάθουν ξένες γλώσσες, να περάσουν στο Πανεπιστήμιο και να κάνουν και ένα σωρό δραστηριότητες. Μήπως ζητάμε πολλά, χωρίς να τους δίνουμε την απαραίτητη βοήθεια;

Ας ξεκινήσουμε από τις ειδικές θεραπείες, που θα τους δυναμώσουν και θα προετοιμάσουν συγκέντρωση, μνήμη και ψυχισμό, για όλες αυτές τις πληροφορίες και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν ως μαθητές και ως ενήλικες μεθαύριο.

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και το Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών, Θεωρία και Πράξη, θα το βρείτε Δον Δαλεζίου με Αναλήψεως.

Τηλέφωνο:  2421 210978

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις