ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φοιτητής; 50% έκπτωση συνέπειας στο ρεύμα και ΔΩΡΟ 80 ευρώ για αγορές από την Vodafone!

Φοιτητής; 50% έκπτωση συνέπειας στο ρεύμα και ΔΩΡΟ 80 ευρώ για αγορές από την Vodafone!

Newsroom

Η Νatural Energas είναι αυτή την στιγμή η μόνη εταιρεία παροχής ρεύματος που συγκεντρώνει μόνο θετικά σχόλια και βλέπει συνεχώς το πελατολόγιο της να αυξάνεται, αφού η καλύτερη διαφήμιση γι αυτούς, είναι αυτή που της κάνουν οι ευχαριστημένοι πελάτες της, που πλέον πληρώνουν τους χαμηλότερους λογαριασμούς που έχουν πληρώσει ποτέ, αλλά το κυριότερο. νιώθουν μοναδικοί, αφού τους εξυπηρετούν με συνέπεια και ευγένεια 24 ώρες το 24ωρο!

Για τους φοιτητές σε σχέση με τις υπηρεσίες παροχής ρεύματος, υπάρχουν 2 διαφορετικά προγράμματα, προκειμένου με βάση τις ανάγκες σας να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Φοιτητικό MAXI 50

Φοιτητικό Νυχτερινό ΜΑΧΙ 50

Και στα 2 προγράμματα έχετε έκπτωση συνέπειας -50%, 20% φθηνότερο ρεύμα και ΔΩΡΟ για όλους 80 ευρώ για να κάνετε τις αγορές σας σε tablet ή άλλη συσκευή από την Vodafone!

Σαν φοιτητής έχεις ήδη πολλά έξοδα. Δεν χρειάζεται να κόβεις για να κάνεις οικονομία από τις εξόδους σου και τις εκδρομές σου, η Natural Energas είναι από μόνη της μια επιλογή που σου κάνει οικονομία!

Με γραφεία στον Βόλο και τηλεφωνικό κέντρο συνεχώς διαθέσιμο για εσένα, σε περιμένουν να σε ενημερώσουν και να σου λύσουν κάθε απορία!

Με κλειστά μάτια και χωρίς φόβο για ψιλά γράμματα, εμπιστεύσουν την οικονομικότερη εταιρεία παροχής ρεύματος!

Μπορείς να δεις περισσότερα και στο site τους, όπου για κάθε συμβόλαιο που κλείνεις από εκεί μπαίνεις στην κλήρωση για πλούσια δώρα, διαφορετικά επικοινώνησε μαζί τους…άμεσα όμως, γιατί όσο το καθυστερείς, τόσο πληρώνεις περισσότερα απ όσα θα μπορούσες!

Μπες στον κόσμο της Natural Energas: https://www.naturalenergas.gr/

Σόλωνος 2, 38333
Βόλος, Μαγνησία
Ελλάδα


 Τηλέφωνο: 24210 32948 και 698 463 3267

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις