ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το supermarket της πόλης μας, που σε αφήνει άφωνο! (ΦΩΤΟ)

Το supermarket της πόλης μας, που σε αφήνει άφωνο! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Λοιπόν χθες, επισκέφθηκα τον Σκλαβενίτη στη Λαρίσης!

Γενικά, αγαπώ τα super market Σκλαβενίτης, γνωρίζοντας από το επιχειρηματικό ρεπορτάζ την πορεία, την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης της ηγεσίας.

Μπαίνοντας μέσα ειλικρινά τα έχασα…

Στα δεξιά σου ένας άνετος παιδότοπος για τα παιδιά σου, ώστε να κάνεις άνετα τα ψώνια σου, υπέροχα καλοστημένα ράφια, διάταξη που δεν σε μπερδεύει και σε βοηθά πολύ να κάνεις ξεκούραστα και γρήγορα τα ψώνια σου, μαναβική που μοιάζει μ έργο τέχνης και κυρίως μαναβική που δεν χρειάζεται να διαλέξεις…αφού όλα τα προϊόντα φαίνονται και είναι φρεσκότατα!

Στον Σκλαβενίτη μπορείς να βρεις πέρα απ όλα όσα μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε άλλο super market, ρούχα, πετσέτες, διακοσμητικά, μικροσυσκευές, είδη σπιτιού, σχολικά, φρέσκα αλλαντικά και τυροκομικά, κρέατα, ακόμα και…φούρνο!

Εντυπωσιάστηκα από τις τρομερές προσφορές του μα κυρίως από το γεγονός ότι είναι σα να μπαίνεις σ ένα πολυκατάστημα και όχι σ ένα super market!

Πήγα για μαναβική και τυροκομικά και έφυγα, με τετράδια, διακοσμητικά για το σπίτι, πετσέτες και μια καφετιέρα!

Τα βρίσκεις όλα…!

Πλέον τα ψώνια, μπορεί να είναι ψυχαγωγία, βόλτα αναψυχής, εγώ έτσι το έζησα, έτσι το ένιωσα και είμαι βέβαιη πως φτάνοντας εκεί και εσύ θα νιώσεις έτσι!

Στον Σκλαβενίτη λοιπόν τα ψώνια…είναι διασκέδαση!


Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις