ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Τα Μπατζανάκια” από τον Βόλο που κατακτούν τις αγορές με την Γαία Frozen Food!

“Τα Μπατζανάκια” από τον Βόλο που κατακτούν τις αγορές με την Γαία Frozen Food!

Newsroom

Γαία Frozen Food-Εμπόριο Κατεψυγμένων Προϊόντων και Είδη Διατροφής

“Αλλάζουμε  όνομα… Παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας.”

Η εταιρεία «Τα Μπατζανάκια» μετράει πλέον 30 χρόνια, όταν τον Μάη του 1989  δυο οικογένειες αποφασίζουν να ενώσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους και να ασχοληθούν με ένα εντελώς  πρωτοπόρο εγχείρημα, για τα δεδομένα της εμπορικής αγοράς του Βόλου, το εμπόριο και τη διανομή κατεψυγμένων τροφίμων και ειδών διατροφής. Δύο αδερφές και οι σύζυγοι τους, εξού και ‘τα Μπατζανάκια’, ιδρύουν την εταιρία και το πρωτο κατάστημα στη Νέα Ιωνία του Βόλου και η υπόθεση γίνεται άκρως οικογενειακή, που σαν βάση της έχει την αγάπη και το μεράκι.

Με γνώμονα το ήθος, τον σεβασμό προς τους καταναλωτές αλλά και το συνεχόμενο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις της αγοράς η εταιρεία ακολουθεί κατά τα χρόνια μια σταθερά ανοδική πορεία, χτίζοντας υγιή και γερά θεμέλια στην τοπική πραγματικότητα.

Το 2000 η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται στη Νεάπολη του Βόλου και η επιχείρηση επεκτείνεται με τη δημιουργία νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων με αποθηκευτικούς χώρους-ψυγεία , καθώς και ένα βέλτιστα οργανωμένο δίκτυο διανομής, επιτυγχάνοντας έτσι την ταχύτατη διακίνηση των προϊόντων και την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού σε όλο το Νομό Μαγνησίας.

Το 2007 και το 2012 είναι δυο σημαντικές χρονιές  που σηματοδοτούν μια νέα εποχή στο περιβάλλον της εταιρίας. Η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων φέρνει την επιχείρηση στα χέρια των παιδιών της οικογένειας που με την αγάπη, το μεράκι και τις γνώσεις που απέκτησαν μεγαλώνοντας μέσα στην επιχείρηση και με την στήριξη των πρεσβυτέρων,  έρχονται να κάνουν την ανατροπή στο εμπόριο Κατεψυγμένων Τροφίμων και Ειδών Διατροφής στη Μαγνησία.

Το 2019, επετειακή χρονιά, μια καθοριστική αλλαγή ήρθε να δώσει νέα κατεύθυνση και πνοή στο χαρακτήρα της εταιρείας. Ο υπάρχον διακριτικός τίτλος «Τα Μπατζανάκια», που μετουσιώνει την ιστορία της επιχείρησης και έχει στηρίξει την εξέλιξη της τα 30 τελευταία χρόνια, δίνει τη σκυτάλη στη νέα εταιρική ταυτότητα,  «ΓΑΙΑ frozen food».

Περισσότερα:
https://www.gaiafrozenfood.gr/ 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις