ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στα 10 καλύτερα ινστιτούτα της χώρας το δικό μας BMC! (ΦΩΤΟ)

Στα 10 καλύτερα ινστιτούτα της χώρας το δικό μας BMC! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Ημερίδα Ιατρικής Αισθητικής & απονομή βραβείων «Ινστιτούτο της χρονιάς Πανελλαδικά» έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη. Τα νέα για την Μαγνησία και τον Βόλο, ήταν πολύ ευχάριστα από το δικό μας BMC στον Βόλο, με υπεύθυνη πτυχιούχο Αισθητικό την Ματίνα Δραγάνη, πήρε μια θέση στα 10 καλύτερα ινστιτούτα ομορφιάς της χώρας μας!

Μετά την βράβευση η πετυχημένη Αισθητικός δήλωσε τα εξής:

“Η επιστήμη εξελίσσεται κάθε μέρα, άρα το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την παρακολουθούμε και να μαθαίνουμε τα νέα δεδομένα. Η συνεργασία μου με την @abalase_greece & @dermagenetic_greece και τον κ. Άγγελο Κανακοπουλο Angelos Kanakopoulos, πέρα από την πιστοποίηση των μηχανημάτων & προϊόντων που μου παρέχει (με αριθμό Ε.Ο.Φ), μου δίνει απλόχερα την γνώση του. Την ουσιαστική γνώση, αυτήν που θα με πάει ένα βήμα παραπέρα. Αυτήν, που μου έμαθε να αντιμετωπίζω το κάθε περιστατικό ολιστικά και όχι επιφανειακά όπως συνηθίζεται.

Γιατι η γνώση είναι δύναμη. Και εγώ, πλέον, νιώθω πραγματικά δυνατή. Κάθε φορά όλο και περισσότερο!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που για άλλη μια χρονια συμβάλλατε ώστε το @bmc_volos να κατακτήσει μια θέση στην 10αδα της πανελλαδικής κατάταξης των καλύτερων ινστιτούτων. Η επιτυχία οφείλετε σε εσάς!

Και όπως είπε μια συνάδελφος, ποσό σημαντικό είναι να εμπιστεύεσαι την επιδερμίδα σου, το σώμα σου, το πρόσωπό σου σε έναν πτυχιούχο επιστήμονα υγείας του δέρματος;”

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του BMC!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις