ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σε αυτόν τον φούρνο, έρχονται απ όλη την Ελλάδα για να εκπαιδευτούν!

Σε αυτόν τον φούρνο, έρχονται απ όλη την Ελλάδα για να εκπαιδευτούν!

Newsroom

“Πέτρα”, ένα όνομα συνυφασμένο με την σύγχρονη αρτοποιία, τις εμπνευσμένες συνταγές, την καλύτερη πρώτη ύλη, την πρωτοπορία και φυσικά, ένα όνομα συνυφασμένο με τ όνομα ενός εκ των μεγαλύτερων Ελλήνων Αρτοποιών, αυτό του ιδιοκτήτη της, Χάρη Παπαλίτσα, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, που ήδη βιώνει μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις, αφού όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου, τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του και στις γνώσεις του.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, η εμπειρία του στο εργαστήριο είναι τεράστια, αφού θα λέγαμε πως μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα σ ένα φούρνο, εμπειρία που “δέθηκε” απόλυτα με την εκπαίδευση του και τις σπουδές του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό!

Πόσο τυχεροί νιώθουμε που έχουμε στην πόλη μας τον Φούρνο Πέτρα, στο εργαστήριο του οποίου φτάνουν απ όλα τα μέρη της χώρας, αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες, προκειμένου να εκπαιδευτούν στις ζύμες από τον…καλύτερο!

Ξέρετε τι λέω συχνά στους συνεργάτες μου, για τα εποχικά και όχι μόνο είδη ζαχαροπλαστικής, αλλά κυρίως αρτοποιίας;

“Κάτσε να δούμε τι θα βγάλει φέτος ο Παπαλίτσας, τι καινούριο θα φέρει για πρώτη φορά στη πόλη μας και θα σου πω με τι θ ασχολούμαστε τα επόμενα 2 χρόνια…”!!!

Και ναι….καλά κάνετε και ανυπομονείτε, ετοιμάζει και φέτος κάτι μοναδικό, που δεν θα μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού, γεμάτο γεύσεις και αρώματα!!!

Και ναι, εμείς θα του πούμε να φτιάξει και φέτος τα πανετόνε που τόσο αγαπάτε και δεν μοιάζουν με αυτά της αγοράς, αλλά και τις σοκολατένιες γόβες που πέρυσι ζητήσατε όλες για δώρο…

Όμως παιδιά, Χριστούγεννα χωρίς μελαμακάρονα και κουραμπιέδες δεν γίνονται!!!!

Γιατί η παράδοση, είναι παράδοση…και όταν αυτή εκτελείται με σεβασμό αλλά και με δόσεις σύγχρονες γεμάτες φαντασία, τότε δεν μιλάμε για κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αλλά για ΤΟΝ κουραμπιέ και ΤΑ μελομακάρονα…και μόνο τέτοια θα γευτείτε στη “Πέτρα”!!!

Εμείς τα δοκιμάσαμε πρώτοι, στο εργαστήριο τους, μαζί με τον στενό συνεργάτη του κ.Παπαλίτσα, το έναν και μοναδικό, Αλέξανδρο!!!!

Απλά….φανταστικά! Απλά….ασύγκριτα!

Μένει να τα δοκιμάσεις, για να ζήσεις την μαγεία…αυτών των Χριστουγέννων, μέσα από δυνατές εκρήξεις στον ουρανίσκο σου!

Ψιτ, μη φύγεις χωρίς να πάρεις παραδοσιακές χειροποίητες δίπλες και φυσικά χωρίς τα τσουρέκια τους, σε 3 απίθανες γεύσεις, σοκολάτα-πραλίνα, λευκή σοκολάτα-κάστανο, σοκολάτα γάλακτος-bueno!!!

Με “Πέτρα” τα Χριστούγεννα μας θα είναι σίγουρα νόστιμα, γι αυτό το μόνο που θα ευχηθώ είναι να είναι και χαρούμενα!

Σας φιλώ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις