ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η πρώτη Τουριστική Ακαδημία είναι δική μας και είναι γεγονός!

Η πρώτη Τουριστική Ακαδημία είναι δική μας και είναι γεγονός!

Newsroom

Την Παρασκευή που μας πέρασε, το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, το κολέγιο μας, με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τις υψηλού επιπέδου σπουδές, εγκαινίασε την πρώτη Τουριστική Ακαδημία της χώρας, καινοτομώντας, πρωτοπορώντας και φιλοδοξώντας να προσφέρουν υψηλού επιπέδου σπουδών στο Τουρισμό και την Γαστρονομία.

Φιλοδοξία των ανθρώπων του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, είναι το concept αυτό να μεταφερθεί του χρόνου τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να ζει μόνο από τον τουρισμό και οι άνθρωποι του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ όχι απλά το έχουν αντιληφθεί, αλλά δημιούργησαν αυτές τις υποδομές που θα βοηθήσουν τους νέους και τις νέες της Θεσσαλίας και όχι μόνο, να θωρακιστούν με όλες αυτές τις γνώσεις που χρειάζονται για να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες τουρισμού και γαστρονομίας, σηκώνοντας ψηλότερα των πήχη της ποιότητας του τουρισμού στη χώρα μας!

Οι άνθρωποι του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ξενάγησαν τους φιλοξενούμενους τους στις εγκαταστάσεις τους, ο οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως έμειναν έκπληκτοι από την πολυτέλεια και τη οργάνωση που αντίκρισαν και αμέσως μετά απήλαυσαν όλοι μαζί στο εστιατόριο που γίνονται οι εκπαιδεύσεις των σπουδαστών, ένα ολοκληρωμένο γεύμα δημιουργημένο από τα παιδιά τους, ενώ όλοι έδωσαν συγχαρητήρια για την εξυπηρέτηση των παιδιών, η οποία ναι…ήταν πεντάστερη, γιατί μόνο από τέτοια εξυπηρέτηση και φιλοξενία γνωρίζουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Στα εγκαίνια βρέθηκαν και καταξιωμένοι σεφ όπως ο Jean Marie Hoffman, ο Jean Loui kapsalas και ο Δημήτρης Χρονόπουλος!!!

Δείτε όσα δήλωσαν αμέσως μετά τα εγκαίνια ο Διευθυντής του ΙΕΚ Βασίλης Ζάρκος και ο Πρόεδρος Νίκος Πιτσούλης. Ακολουθούν φωτογραφίες.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις