ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η δική μας boutique κρεάτων, που συζητιέται σε όλη την χώρα!

Η δική μας boutique κρεάτων, που συζητιέται σε όλη την χώρα!

Newsroom

Κι όμως ένας δικός μας Κρεοπώλης, με οικογενειακή παράδοση στον χώρο και ταυτόχρονα πολλή αγάπη για την δουλειά του, κατάφερε να δημιουργήσει έναν τόσο όμορφο και ξεχωριστό χώρο, που δεν θυμίζει Κρεοπωλείο, αλλά Boutique…

Στην περίπτωση του Τρύφωνα Κόγια όμως, η ουσία είναι ακόμα πιο δυνατή και σημαντική, απ ότι το περιτύλιγμα και έτσι και τα δυο μαζί, τόσο η εικόνα του μαγαζιού του, όσο και η ποιότητα του σε συνδυασμό με την φαντασία και την γεύση των κρεατοσκευασμάτων του, τον κατατάσσουν σ έναν από τους κορυφαίους του είδους πανελλαδικά.

Ο σεβασμός στον πελάτη, η ανάγκη για συνεχόμενη εξέλιξη, οι συνεχόμενοι νέοι μοναδικοί για τον Βόλο πολλές φορές κωδικοί και η αδιαπραγμάτευτη σχέση του με την ποιότητα, είναι όλα αυτά που τον κρατούν πρώτον στις προτιμήσεις μας και του δίνουν την δύναμη να συνεχίζει να επενδύει και να προσπαθεί.

Πρόσφατα μάλιστα ακριβώς δίπλα από το Κρεοπωλείο του στην Αναλήψεως 58, πέρασε από το νωπό κρέας στο ψητό, ανοίγοντας το Ψητοπωλείο “Κόγιας” και φέρνοντας σπίτι μας….πεντανόστιμες σούβλες και όχι μόνο!

Είναι ένα παράδειγμα επαγγελματία, με μακρά πορεία, που δεν φοβήθηκε την κρίση, αλλά την κοίταξε κατάματα και της είπε: Ή εγώ ή εσύ!

Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι τον υπέροχο χώρο που δημιούργησε, τον έφτιαξε μέσα στην καρδιά της κρίσης και στη ζωή…πάντα κερδίζουν οι τολμηροί!

Καλές δουλειές!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις