ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιατί κάνουν ουρές για την Φαίη και τον Γιώργο; Δες και θα τρέξεις και εσύ!

Γιατί κάνουν ουρές για την Φαίη και τον Γιώργο; Δες και θα τρέξεις και εσύ!

Newsroom

Είναι ο Γιώργος και η Φαίη, η Φαίη και ο Γιώργος!

Ο δημιουργός και το πρόσωπο του μαγαζιού!

Η Φαίη μας πάντα χαμογελαστή και ευγενική, πάντα υποστηρικτική δίπλα στον Γιώργο, που θέλει συνεχώς να βελτιώνεται και αν εξελίσσεται ως αρτοποιός!

Χθες τον πετύχαμε λίγο πριν φύγει για ακόμα ένα σεμινάριο γλυκών, ενώ τις προάλλες περάσαμε πολλές ώρες μαζί του μέσα στο εργαστήριο, με τον καλεσμένο του ζαχαροπλάστη από την Θεσσαλονίκη, τον κ.Χανσαρίδη που μαζί δημιούργησαν πολλούς και διαφορετικούς κωδικούς σιροπιαστών για τον Φούρνο τους, “Τον Άρτον Ημών” στην 28ης Οκτωβρίου 41, στην Αγριά Βόλου, πίσω από την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου.

Η αλήθεια είναι ότι στον φούρνο τους έχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον πήχη, με πολλά και διαφορετικά ήδη ψωμιού και με όλους τους κωδικούς των σνακ, των κουλουριών και των κριτσινιών να είναι δικοί τους, χειροποίητη φτιαγμένοι πάντα με τα πιο ποιοτικά υλικά!

Τα σιροπιαστά τους, δεν προλαβαίνουν να βγουν και φεύγουν!

Μέχρι από τα Τρίκαλα ήρθαν για να τα δοκιμάσουν!

Και ακόμα και από τον Βόλο, έρχονται ξανά και ξανά, γιατί…είναι εθισμός, γιατί είναι διαφορετικά, γιατί ναι μεν έχουν άρωμα Ανατολής, αλλά έχουν και κάτι τόσο κοντά στη δική μας γευστική κουλτούρα, που τα κάνει απλά…μαγικά!

Είναι νέοι άνθρωποι, που δεν κάνουν καμία έκπτωση στη ποιότητα και στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους, δουλεύουν σκληρά και σας δίνουν το καλύτερο που μπορούν.

Αξίζει να τους δοκιμάσεις, γιατί το αξίζουν και γιατί αξίζεις να γευτείς τέτοιες γεύσεις….γεμάτες μεράκι και αγάπη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις