ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αύριο οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου- Να είσαι εκεί!

Αύριο οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου- Να είσαι εκεί!

Newsroom

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 9.00 το πρωί έως 09:00 το βράδυστον ισόγειο χώρο Σπ. Σπυρίδη 66 (μεταξύ Σωκράτους& 28ης Οκτωβρίου)

Αύριο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο για όλους τους εμπόρους και για τον καθένα ξεχωριστά να είναι εκεί, δυναμώνοντας το αποτέλεσμα.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε επίσης, ότι όσα περισσότερα μέλη έχει ένα σύλλογος, τόσο περισσότερη δύναμη έχει διεκδικώντας στα Αρμόδια Υπουργεία και όχι μόνο!

Είναι διαφορετικά να διεκδικείς με 400 μέλη από πίσω σου και άλλο με 1000 και 1500!

Ο Εμπορικός Σύλλογος, τα τελευταία χρόνια απέδειξε, πως δεν είναι ακόμα ένα συνδικαλιστικό όργανο, αλλά ένα όργανο που μπορεί να επιφέρει εξελίξεις και αλλαγές. Είδαμε στην πόλη μας να γίνονται σημαντικά πράγματα, πολλά από τα οποία έφτασαν και μέχρι τα ταμεία σας, λέγοντας εσείς οι ίδιοι: Κάναμε ταμεία ρεκόρ!

Για να συνεχίσει και για να κάνει ακόμα περισσότερα ο Σύλλογος μας, χρειάζεται δύναμη και γι αυτό και θα είσαι εκεί!

Σχετικά με τις εκλογές:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες καθώς έληξε η τριετής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου.Η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων Ομοσπονδίας εμπορίου & επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας. Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 9.00 το πρωί έως 09:00 το βράδυστον ισόγειο χώρο Σπ. Σπυρίδη 66 (μεταξύ Σωκράτους& 28ης Οκτωβρίου)

Τα μέλη κατά τη διαδικασία των εκλογών υποχρεούνται:

1. Να φορούν μάσκα 2. Να υποδείξουν στο δικαστικό αντιπρόσωπο Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο ή Δίπλωμα οδήγησης ή οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο με φωτογραφία. 3. Όσα μέλη δεν είναι οικονομικά ενήμερα έως το έτος 2019, μπορούν να προβούν σε διακανονισμό των οφειλών με ελάχιστη καταβολή 4€ και ρύθμιση δόσεων. Η Γ’ πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης με θέματα την Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και εκλογή οργάνων διοίκησης & αντιπροσώπων ΟΕΜΕΘ θα πραγματοποιηθεί την 29η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 07:30 π.μ. στον ισόγειο χώρο Σπ. Σπυρίδη 66, 38221 Βόλος.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά συνδικαλιστικά όργανα της πόλης, όμως χωρίς την προσπάθεια και την σύμπνοια όλων των μελών δεν μπορεί να καταφέρει να αντιμετωπίσει σθεναρά κι αποτελεσματικά πολλά και μεγάλα προβλήματα που πλήττουν τον μικρομεσαίο έμπορο.

Καλούμε τα μέλη μας όχι να προσέλθουν στην κάλπη για να ψηφίσουν πρόσωπα αλλά για να δείξουν ότι σ’ αυτό τον αγώνα επιβίωσης της μικρομεσαίας επιχείρησης είμαστε όλοι μαζί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, δίνουμε το χέρι στο συνάδελφο και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με κοινή πορεία. Αγαπητά μέλη, συνάδελφοι έμποροι, Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε το εμπόριο από μια δεκαετή και πλέον κρίση και από τις πρωτόγνωρες συνέπειες της πανδημίας μόνο αν είμαστε μαζί θα καταφέρουμε να βγούμε με λιγότερες ζημίες και βοηθήσουμε να κρατηθεί ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας στον οικονομικό κλάδο.

O Σύλλογος καλείται και πάλι να διαδραματίσει υπεύθυνο και πρωταγωνιστικό ρόλο, προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, αλλά και της αγοράς μας γενικότερα.Φορολογικό, ασφαλιστικό, επαγγελματική στέγη, ωράριο, αθέμιτος ανταγωνισμός, πολυκαταστήματα, παρεμπόριο, έλλειψη κανόνων και ελέγχων, είναι μερικά από τα σημαντικά, διαχρονικά αλλά και καινούρια προβλήματα, που αναζητούν επειγόντως λύσεις.Την μόνη απάντηση στα παραπάνω αποτελεί η συλλογική, μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια και αυτή μπορεί να εκφραστεί μέσα από τον Εμπορικό Σύλλογο.

Χρειάζεται λοιπόν, συσπείρωση, μαζικότητα και οργάνωση, ώστε να αρθούν τα αδιέξοδα και να έχουμε ισχυρό λόγο. Καλούνται λοιπόν όλα τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά με την ψήφο τους στις εκλογές, και να αναδείξουν ένα Σύλλογο μεγάλο και δυνατό.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις