ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ρεκόρ συμμετοχής αναμένεται στις αυριανές εκλογές του ΕΣΒ!

Ρεκόρ συμμετοχής αναμένεται στις αυριανές εκλογές του ΕΣΒ!

Newsroom

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 9.00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ στον ισόγειο χώρο Σπ. Σπυρίδη 66 (μεταξύ Σωκράτους& 28ης Οκτωβρίου) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου!

Η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, αφού ο Εμπορικός Σύλλογος, τα τελευταία χρόνια κατόρθωσε να χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους εμπόρους, που πλέον δεν τον αντιλαμβάνονται ως ένα ακόμα συνδικαλιστικό όργανο, αλλά ως έναν δημιουργικό Σύλλογο που παλεύει, που βρίσκεται δίπλα τους καθημερινά, που παράγει έργο, τ οποίο μάλιστα δεν εξαντλείται στο να μεταφέρει αιτήματα και να πιέζει για λύσεις, αλλά φτάνει…και στα ταμεία!

Είδαμε πολλές και νέες κινήσεις, που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά, σεμινάρια, ημερίδες, μεγάλα event που έκαναν γνωστή την πόλη και εκτός Θεσσαλίας και κατάφεραν να καταγράψουν σημαντικά ταμεία για τους εμπόρους μας!

Ο Εμπορικός μας Σύλλογος μπορεί ακόμα περισσότερα, αλλά όχι μόνος τους, όχι με λίγους. Είναι σημαντικό να είσαι εκεί, όχι μόνο για να ψηφίσεις, αλλά και για να γίνεις μέλος του, αν ήδη δεν είσαι!

Στην κάλπη θα φτάσουν για πρώτη φορά έμποροι που χρόνια τώρα αντιμετώπιζαν με καχυποψία και αδιαφορία αυτόν τον θεσμό, πολλοί μάλιστα από αυτούς εκτιμώντας το έργο της σημερινής διοίκησης και του Προέδρου Απόστολου Οντόπουλου, είναι και υποψήφιοι!

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να τονιστεί, ότι για πρώτη φορά βλέπουμε τόσες γυναίκες υποψήφιες, αλλά και πολλούς νέους επαγγελματίες, με όρεξη, μεράκι και πάθος για να συνδημιουργήσουν και να παράγουν έργο που θα κάνει καλό στη πόλη και κατ επέκταση στις επιχειρήσεις μας.

Είμαι βέβαιη πως όλοι θα είστε εκεί, για ν ακουστεί δυνατά η δική σας φωνή, ωστόσο θα επαναλάβω κάτι που συνεχώς σας λέω και στις προσωπικές μας συζητήσεις, όσοι δεν είστε πρέπει την επόμενη κιόλας το πρωί να γίνεται μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Πολύ απλά θα σας πω, πως είναι διαφορετικό να πιέζεις την Περιφέρεια και τα αρμόδια Υπουργεία με 400 μέλη και διαφορετικό να διεκδικείς και να πιέζεις με 1000 και 1500 μέλη από πίσω σου!

Δώσε δύναμη, σε αυτούς τους ανθρώπους, που τα τελευταία χρόνια, δεν σε άφησαν μόνο.

Είναι μαγικό, που κανείς πια σε αυτή την πόλη, δεν μπορεί να πει οτιδήποτε για τον Εμπορικό μας Σύλλογο και ξέρω πως δεν θα του αρέσει, αλλά εγώ θα το γράψω. Οφείλεται στον άνθρωπο που ονομάζεται: Απόστολος Οντόπουλος και είμαι περήφανη που έχω συνεργαστεί και θα συνεχίσω μετά την αυριανή πανηγυρική του νίκη, να συνεργάζομαι μαζί του!

Σας το έχω πει και σε προσωπικές συζητήσεις, για εμένα προσωπικά και το Volonaki, είναι ευλογημένη συγκυρία, ότι “γεννηθήκαμε” επί της προεδρίας του!

Καλή ψήφο παιδιά…και αυτή τη φορά, ένα είναι το σίγουρο, δεν πάει χαμένη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις