Για το σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”, το Open Office καλωσορίζει τον κ.Γιάννη Πρωτοπαπαδάκη, συγγραφέα, καθηγητή, blogger και εισηγητή σεμιναρίων σε θέματα μάρκετινγκ, ποιοτικής εξυπηρέτησης και διαχείρισης παραπόνων.
Το Σεμινάριο «Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών» έχει ως στόχο να ενισχυθούν οι συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες και να εξοπλιστούν με τις απαραίτητες τεχνικές και μεθόδους που θα βοηθήσουν στην παροχή μιας αξιομνημόνευτης εμπειρίας του πελάτη, η οποία θα προέλθει μέσα από την άριστη εξυπηρέτησή του.
Απώτερος στόχος αυτού του διαδραστικού σεμιναρίου είναι, μέσα από πληθώρα παραδειγμάτων, να μυήσει τους συμμετέχοντες σε απλές, δοκιμασμένες και ανέξοδες πρακτικές, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που θα προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μία επιχείρηση και ως εκ τούτου θα ενισχύσουν τα ποσοστά ικανοποίησης, πιστότητας και διατήρησης των πελατών της.
ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο;
Η διαφορά μέτριας και ποιοτικής εξυπηρέτησης
7 λόγοι για τους οποίους η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι σημαντική
Τι είναι (και τι δεν είναι) η εξυπηρέτηση του πελάτη
Γιατί η εξυπηρέτηση χωλαίνει;
Η εξυπηρέτηση πελατών ως σύστημα
To εσωτερικό μάρκετινγκ
72 ανέξοδες πρακτικές άριστης εξυπηρέτησης
14 customer service τεχνικές
Ο «κανόνας 10×4»
Η αρχή 20/80
The primacy and recency effect
7 πράγματα που δεν ξέρουμε για τους πελάτες μας
Όταν ο επισκέπτης απαιτεί να μιλήσει με το αφεντικό
The service-recovery principle
Το Παράθυρο Johari
Διαχείριση παραπόνων
Η αρχή LEARN
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου μπορεί να γίνει στο χώρο του Open Office ή εναλλακτικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 3 Οκτωβρίου 2020
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10:00 – 16:00, 6 ώρες
ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
Συμμετοχή στον χώρο του Open Office: (max έως 15 άτομα) 90,00e
ή
Διαδικτυακή παρακολούθηση: 65,00e
Σημείωση: Για την διαδικτυακή παρακολούθηση, η χρήση μικροφώνου και κάμερας, δεν είναι υποχρεωτική.ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,
ΔΩΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”Πληροφορίες
Συμμετοχές:
https://www.eventora.com/…/ypodeigmatikh-e3yphrethsh-pela
https://openofficevolos.gr
email: [email protected]
τηλ. 2421023099, 6936831784, 6974325528
Ο Ιωάννης Πρωτοπαπαδάκης είναι συγγραφέας, καθηγητής, blogger και εισηγητής σεμιναρίων σε θέματα μάρκετινγκ, ποιοτικής εξυπηρέτησης και διαχείρισης παραπόνων. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και κατέχει MBA (Master of Business Administration) από το Cleveland State University. Εχει συγγράψει τα βιβλία:
◎ ”Γνωστά Ονόματα, Άγνωστες Ιστορίες 1,2,3”
◎ ”Παράπονα Πελατών”
◎ ”Ιστορίες Τεσσάρων Τροχών”
◎ ”Super Flops”
◎ ”Επιχειρείν αλά ελληΝΙΚΑ!”
◎ “Είναι τρελός ο Εφευρέτης”
◎ ”Δημόσιες Σχέσεις”
◎ “Μάρκετινγκ Υπηρεσιών. Εφαρμογή στον Τουρισμό”
◎ “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών. 60 τρόποι για να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες”
◎ ”Οι 50 Καλύτερες Επιχειρηματικές Ιδέες μέσα στην Κρίση”
◎ ”Πρακτικές Μάρκετινγκ στην Εστίαση”
◎ ”E-Tourism”
◎ ”Airbnb. Πώς να διαπρέψεις ως οικοδεσπότης”.
Αποσπάσματα από τα βιβλία, καθώς και συνεντεύξεις, έχουν δημοσιευτεί σε έγκυρες εφημερίδες και περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς και στην τηλεόραση.Εχει προσκληθεί ως ομιλητής αλλά και ως εισηγητής σεμιναρίων (για θέματα που άπτονται της εξυπηρέτησης πελατών, της διαχείρισης παραπόνων και του μάρκετινγκ) από διάφορες οργανώσεις και φορείς όπως η Palso, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, η ΕΕΔΕ, η Forum, το Travel Daily News κ.ά.
Έχει εργαστεί στο τμήμα μάρκετινγκ της Misko-Barilla, καθώς και -από το 2000 έως σήμερα- ως καθηγητής μάρκετινγκ και ποιοτικής εξυπηρέτησης, στην τουριστική σχολή Le Monde. Διαχειρίζεται το μπλογκ marketing-tips.gr, αρθρογραφεί στο epixeiro.gr., και κατά καιρούς σε διάφορα έντυπα περιοδικά, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος μάρκετινγκ και προώθησης για το ιστορικό ξενοδοχείο “Το Σπίτι του Καπετάνιου” στην Πρέβεζα, το “Tesoro Hotel” στη Λευκάδα, το κατάστημα εστίασης ”FoodLab” στη Χίο και το ”Κτήμα Υδρούσα” στην Ανδρο. Είναι συνεργάτης, τέλος, της start up “Hotel Training”, μιας καινοτόμας διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης αποκλειστικά για ξενοδοχοϋπαλλήλους.