ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έρη: Βαπτίσεις από το Α-Ω με μοναδικές ξεχωριστές πινελιές! (ΦΩΤΟ)

Έρη: Βαπτίσεις από το Α-Ω με μοναδικές ξεχωριστές πινελιές! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Χρόνια τώρα στο μυαλό μου έχω συνδέσει τ όνομα “ΈΡΗ” με την πλήρη ικανοποιήση και πολλά χαμόγελα…

Με τα καλύτερα λόγια μου μίλαγαν νυφούλες, αλλά και μανούλες και νονές, κυρίως για την αντιμετώπιση που είχαν από την επιχείρηση, για το πόσο δημιουργικοί ήταν, για το πόσο φαντασία και αγάπη έβαλαν στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους…

Πρόσφατα τους γνώρισα. Και είδα στα μάτια τους αυτή την λάμψη….αυτή την λάμψη που έχουν τα μάτια όλων όσων αγαπούν αυτό που κάνουν και είναι “καταδικασμένοι” να το κάνουν καλά και πετυχημένα!!!!

Είδα τα νυφικά τους, τις μπομπονιέρες τους, τα προσκλητήρια τους και ειλικρινά εντυπωσιάστηκα από την γκάμα των επιλογών, αλλά κυρίως από την μοναδικότητα των σχεδίων τους!

Όμως σήμερα θα σταθώ στην βάπτιση!

Ο Οίκος “ΕΡΗ” αναλαμβάνει γάμους και βαπτίσεις από το Α έως το Ω, αφού αναλαμβάνει και την διακόσμηση, τον στολισμό του χώρου που θα γίνει ο γάμος ή βάπτιση σας!

Στην “ΕΡΗ” θα βρείτε πραγματικά υπέροχα σύνολα για αγοράκια και κοριτσάκια, μοναδικές επιλογές σε μπομπονιέρες και προσκλητήρια και πολλές πολλές ιδέες για το θέμα της βάπτισης σας, αλλά και τον στολισμό!

Αυτό είναι και το δυνατό τους χαρτί. Η φαντασία τους, το μεράκι τους, η αγάπη τους, αφού κάθε βάπτιση την στήνουν λες και πρόκειται για την δική τους σημαντική στιγμή!

Είτε είσαι μανούλα, είτε νονά, νομίζω πως δεν πρέπει να “κλείσεις” την βάπτιση του παιδιού σου, αν δεν σου έχεις δώσει την ευκαιρία ν ανακαλύψεις πόσο ψηλά μπορεί να σηκώσει τον πήχη η ΕΡΗ!

Θα ξετρελαθείς. Θα τους ξεχωρίσεις, θα ενθουσιαστείς με τις υπέροχες τιμές τους και στο τέλος θα τους λατρέψεις, γιατί θα έχουν καταφέρει αυτό που πάντα καταφέρνουν: Η βάπτιση σου να είναι τόσο πετυχημένη, που θα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σου και τα όνειρα σου!

Facebook: https://www.facebook.com/GamosBaptishErh

Instagram: https://www.instagram.com/p/BfqDR3NDcRu/?hl=el

Θα τους βρείτε Αναλήψεως 103 με Ροζού

Τηλέφωνο: 6939444102- 2421400737

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις