ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αν ήμουν έγκυος, θα είχα ήδη ξεκινήσει Yoga εγκυμοσύνης στο Love me more!

Αν ήμουν έγκυος, θα είχα ήδη ξεκινήσει Yoga εγκυμοσύνης στο Love me more!

Newsroom

Nαι, απ όταν γνώρισα την Δήμητρα Βασιλού, που ήταν η πρώτη που μίλησε στον Βόλο για την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζεται κάθε εγκυούλα, για το βρεφικό μασάζ και την Yoga εγκυμοσύνης, είχα πάντα στο μυαλό μου, πως όταν με το καλό μείνω έγκυος, θέλω να πάρω την Δήμητρα τηλέφωνο και να της πω: “Σε θέλω ως βοηθό μητρότητας δίπλα μου. Θέλω να πάρω μέρος στα προγράμματά σου!”

Αλήθεια γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι για εσένα να συνδέεσαι με άλλες εγκυούλες; Να βρίσκεστε μαζί στον ίδιο χώρο και να μοιράζεστε εμπειρίες και στιγμές;

Είναι και αυτό πολύ σημαντικό πέρα από όλα τα καλά που σου προσφέρει η Yoga εγκυμοσύνης.

Τι είναι όμως το πρόγραμμα “Pregnansy Yoga” του Love me more, που έχει ανοίξει πλέον τον δικό του χώρο στην Κολοκοτρωνη 11;

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα που σας προετοιμάζει σωματικά και ψυχικά για το ταξίδι προς τη μητρότητα και συμβάλλει στην ομαλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης και της γέννησης του μωρού!

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από μαίες για να σε βοηθήσει να νιώσεις άνετα στην εγκυμοσύνη σου και να προετοιμάσει το σώμα και το νου για τη γέννηση του μωρού σου!

Δοκίμασε το!!!!!

Εγώ που το είδα από κοντά, το ζήλεψα και οι μανούλες με τα χεράκια τους στην κοιλιά, μου μιλούσαν ενθουσιασμένες και για την φροντίδα της Δήμητρας και για το ίδιο το πρόγραμμα !

Περισσότερα: 694 143 8705

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις