ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Βολιώτικη γωνιά της Αθήνας από Βολιώτη! Όλος ο Βόλος σ ένα μαγαζί! ΔΕΣ!

Η Βολιώτικη γωνιά της Αθήνας από Βολιώτη! Όλος ο Βόλος σ ένα μαγαζί! ΔΕΣ!

Newsroom

Ρίζες, στη Πεντέλης 7 στα Μελίσσια της Αθήνας!

Όλος ο Βόλος σ ένα μαγαζί!

Αυθεντικό βολιώτικο τσιπουράδικο, βολιώτικα προϊόντα και φυσικά…Βολιώτης ιδιοκτήτης!

Ο Άγιος Κωνσταντίνος κοσμεί έναν από τους τοίχους του μαγαζιού!!!

Ένα μαγαζί μέσα στο οποίο μπορείς να βρεις ντόπια βολιώτικα προϊόντα, αλλά έξω μπορείς ν απολαύσεις παραδοσιακά το βολιώτικο τσίπουρο!!!

Τι λένε όμως οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες για το μαγαζί τους και το συγκεκριμένο concept;

“Στις “ΡΙΖΕΣ” συγκεντρώσαμε προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, με έμφαση στο Βόλο και τη Βόρεια Ελλάδα, διαλέγοντάς τα ένα-ένα για τη γεύση και την ποιότητά τους και συνεχίζουμε ακάθεκτοι την άγρα γεύσεων που θα συμπληρώσουν τη συλλογή του παντοπωλείου.

Στις Ρίζες το παίζουμε σε διπλό ταμπλό: Εμείς ονειρευτήκαμε ένα αυθεντικό στην απλότητά του βολιώτικο τσιπουράδικο! Τα λιτά τραπεζάκια στήνονται στο πεζοδρόμιο και τα παραδοσιακά 25αράκια με το βολιώτικο χύμα τσίπουρο φεύγουν στο…δευτερόλεπτο, συνοδευόμενα, βέβαια, με πιατάκια μεζέδων από τη συλλογή του παντοπωλείου. Εκλεκτά αλλαντικά (κρητικό απάκι και σύγκλινο του Λαμπάκη, λουκάνικο του Κουράκου, παστουρμάς και σουτζούκι Μιράν, πολλά αλλαντικά Sary από τη Δράμα, καβουρμάς βουβαλίσιος), καλά τυριά (πολλά του Καρακάνα από το Βόλο, γραβιέρα Γασπαράκη, αρσενικό και παλαιωμένη γραβιέρα Κουφόπουλου από τη Νάξο, κασέρι, γαλοτύρι, κατίκι και άλλα), έτοιμες σαλάτες από παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας, όπως τα καπνιστά μύδια του Πασχαλίδη, η καυτερή σαλάτα του Sary, μελιτζανοσαλάτα, μια ιδιαίτερη πατατοσαλάτα-αλοιφή από το Βόλο, καλή ρωσική.

Υπάρχουν ακόμα, πολλά αλίπαστα, ό,τι πρέπει για το τσίπουρο επί τόπου ή στο σπίτι!”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις