ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βγάλε την πιο ωραία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία και κέρδισε μια υποτροφία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας! Δες πως…#Lets_Celebrate!!!

Βγάλε την πιο ωραία Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία και κέρδισε μια υποτροφία στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας! Δες πως…#Lets_Celebrate!!!

Ελισάβετ Τσάπου

Ho ho ho! Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας σε βάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων με τον πιο εορταστικό διαγωνισμό! Πάρε στα χέρια το smartphone σου και φωτογράφησε οτιδήποτε σου δημιουργεί Χριστουγεννιάτικη διάθεση! Λαχταριστά γλυκά, δέντρα στολισμένα υπερπαραγωγή, τζάκια, χειμερινά τοπία κι ότι άλλο σκεφτείς, θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις μια υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Δεν θα χρειαστείς κάποια εξελιγμένη συσκευή, αρκεί το κινητό σου τηλέφωνο και φυσικά το ταλέντο σου!

Το δώρο του μεγάλου νικήτη θα είναι μια υποτροφία στον τομέα σπουδών της επιλογής του.

Ακολούθησε τα βήματα και γίνε εσύ ο μεγάλος νικητής!

  1. Με την χρήση κινητού τηλεφώνου ή φωτογραφικής μηχανής, απαθανατίζεις το ιδανικό για εσένα Χριστουγεννιάτικο inspiration (Απαγορεύεται η δημοσίευση προσώπων)
  2. Στην συνέχεια κάνε κλικ στον παρκάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/2BJaZGf , κάνε upload την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία σου και συμπλήρωσε τα απαιτούμενα στοιχεία της φόρμας.
  3. Μόλις η φωτογραφία σου γίνει αποδεκτή, θα μπορείς να την κοινοποιήσεις στο προφίλ σου, προσκαλώντας τους φίλους σου να σε ψηφίσουν!

Διάβασε εδώ τους όρους συμμετοχής: https://woobox.com/offers/rules/3zdtab

 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις