ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πλατφόρμα μόνο για γυμνιστές για να νοικιάζουν σπίτια στην Ελλάδα!

Πλατφόρμα μόνο για γυμνιστές για να νοικιάζουν σπίτια στην Ελλάδα!

Newsroom

Μία διαφορετική version του airbnb σκέφτηκε ένα ζευγάρι, την οποία δύσκολα θα σκεφτόντουσαν να δημιουργήσουν άλλοι. Κι όμως ο Πετρι και η Μίνα δημιούργησαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα NaturistBnB, η οποία ουσιαστικά είναι το airbnb των… γυμνιστών. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι πριν δημιουργήσει αυτή την πλατφόρμα αγανακτούσε να βρει σπίτι για γυμνιστές και έτσι αποφάσισε να κάνει την ζωή του πιο εύκολα δημιουργώντας το NaturistBnB.

O Πάτρι μίλησε και για την ιδέα του στο CNN, λέγοντας πως πλέον μπορεί να επισκεφτεί ωραίες πόλεις και να συναναστραφεί με ανθρώπους που αγαπούν κι αυτοί τον γυμνισμό. «Σκεφτήκαμε πως θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον αν υπήρχε μία πλατφόρμα όπου μπορούσες να κάνεις κράτηση, σαν το airbnb, αλλά συμπεριλάμβανε και τον γυμνισμό. Ετσι πλέον η ιστοσελίδα μας στοχεύει στον τρόπο ζωής που κάνουν οι γυμνιστές», ανέφερε ο ίδιος. Ο ιστότοπος λειτουργεί μόλις εδώ και δύο μήνες και ήδη έχουν βρεθεί σπίτια για γυμνιστές σε Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Καναδά, ΗΠΑ, Αγγλία, Ουαλία και… Ελλάδα.

Ετσι όσοι αποφασίσουν να μείνουν για παράδειγμα σε μία βίλα στην Δομινικανή Δημοκρατία ή σε ένα σπιτάκι σε ένα χωριό στην Ουαλία δεν θα χρειαστεί να φορέσουν καθόλου ρούχα εκεί. Τι κάνει όμως μία οικεία κατάλληλη για κάποιον που θέλει να κάνει γυμνισμό; Σύμφωνα με τους ιδρυτές, μερικά σπίτια έχουν μεγάλους κήπους χωρίς σπίτια γύρω γύρω, ενώ άλλες ιδιοκτησίες φιλοξενεί μόνο ομάδες γυμνιστών.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις