ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κατάστημα ΙΚΕΑ αφήνει αδέσποτους σκύλους να κοιμηθούν πάνω στα χαλιά του για να μην κρυώνουν

Κατάστημα ΙΚΕΑ αφήνει αδέσποτους σκύλους να κοιμηθούν πάνω στα χαλιά του για να μην κρυώνουν

Newsroom

Το κατάστημα ΙΚΕΑ στην Κατάνια της Ιταλίας αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του σε αδέσποτους σκύλους και να τους προσφέρει ένα καταφύγιο στους κρύους μήνες του χειμώνα.

Δείτε το βίντεο:

Οι υπάλληλοι της επιχείρησης όχι μόνο φροντίζουν και ταΐζουν τους σκύλους αλλά κάποιοι πήγαν κι ένα βήμα παραπέρα, υιοθετώντας μερικούς από αυτούς.

«Μια πολύ καλή ιδέα για να δώσεις καταφύγιο σε αδέσποτα όταν έξω βρέχει. Εξεπλάγην ευχάριστα, δεν είναι ένα συνηθισμένο θέαμα», εξήγησε η ίδια, μιλώντας στο The Dodo. Φωτογραφίες από τους αδέσποτους σκύλους εντός τους καταστήματος δημοσίευσαν όμως κι άλλοι χρήστες/ επισκέπτες του ΙΚΕΑ, που επίσης ενθουσιάστηκαν με την πρωτοβουλία.

Αν και η συγκεκριμένη αλυσίδα δεν επιτρέπει την είσοδο σε σκύλους, παρά μόνο αν πρόκειται για σκύλους-βοηθούς, γενικά τα ΙΚΕΑ συχνά προωθούν διάφορες δράσεις υπέρ των ζώων. Το 2014 είχαν συνεργαστεί με οργανώσεις για ένα πρότζεκτ που ονομαζόταν «Home For Hope», στο πλαίσιο του οποίου τοποθέτησαν φωτογραφίες από σκύλους σε κανονικό μέγεθος, από χαρτόνι, ανάμεσα στα έπιπλα για να προωθήσουν την υιοθεσία.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις