ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιχειρηματικό δαιμόνιο η μικρή- Βγάζει τρελά λεφτά! Δες πως…

Επιχειρηματικό δαιμόνιο η μικρή- Βγάζει τρελά λεφτά! Δες πως…

Δώρα Μιχαήλ

Μια έφηβη προσκοπίνα, με γνώσεις που ξεπερνούν πιθανότατα την ηλικία της, αποφάσισε να στήσει τη μικρή επιχείρησή της έξω από ένα μαγαζί της Καλιφόρνια που πουλά μαριχουάνα.

Τα κουλουράκια της, τα χαρακτηριστικά μπισκότα του αμερικανικού προσκοπισμού, έχουν γίνει ανάρπαστα. Πόσο ανάρπαστα έχει όμως εδώ σημασία.

Τόσο που πουλά ακόμα και 300 κουτιά μέσα σε έξι ώρες, μαζεύοντας 1.500 (1.220 ευρώ) δολάρια σε μερικές ωρίτσες δουλειάς!

Το συγκεκριμένο κατάστημα μάλιστα του Σαν Ντιέγκο (Urbn Leaf) την ανεβάζει συχνά στο Instagram του προτρέποντας τους πελάτες του να καταναλώσουν τα προϊόντα με ένα κουλουράκι της μικρής. Κάτι που έχει κάνει αχτύπητο εμπορικά το πιο παράξενο επιχειρηματικό δίδυμο του κόσμου.

rieohyio1

Κι ενώ η μαριχουάνα είναι πλέον νόμιμη στην Καλιφόρνια, οι Προσκοπίνες του Σαν Ντιέγκο δεν είδαν με καλό μάτι την εξυπνάδα της μικρής, χαρακτηρίζοντας «ακατάλληλο το μέρος για την πώληση των μπισκότων μας».

Κι έτσι τώρα η μικρή δεν κάθεται ακριβώς μπροστά στο μαγαζί, αλλά ανεβοκατεβαίνει διαρκώς το πεζοδρόμιο, κάτι που σημαίνει πως δεν παραβαίνει κανέναν προσκοπικό κανόνα! Πλέον ένας από τους γονείς της είναι πάντα μαζί της, αν και το επίσημο προσκοπικό σώμα αναδιπλώνεται, χαρακτηρίζοντας «γκρι περιοχή» τα καμώματά της.

«Νομίζω πως οι πελάτες μας το λατρεύουν», είπε η εκπρόσωπος του Urbn Leaf, Savannah Rakofsky, «βγαίνουν και αγοράζουν κουτιά. Η πλάκα είναι πως μετά τη δημοσιοποίηση, είχαμε πολλές προσκοπίνες εδώ έξω»! Έτσι είναι οι καλές επιχειρηματικές ιδέες, βρίσκουν πάντα μιμητές…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις