ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εντυπωσιάζει η νέα τεράστια δημόσια τοιχογραφία της πόλης μας! (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιάζει η νέα τεράστια δημόσια τοιχογραφία της πόλης μας! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

H Urbanact παραδίδει σήμερα στη πόλη του Βόλου μια νέα τοιχογραφία μεγάλων διαστάσεων στα πλαίσια του φεστιβάλ δημόσιων τοιχογραφιών “CityCall”. Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε σε επιφάνεια του κτιρίου του Δημοτικού Ξενώνα στη Νέα Ιωνία και αποτελεί την αρχή των προσπαθειών μας για μια συνολική αναβάθμιση του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου του Ξενώνα.

Η εν λόγω τοιχογραφία υλοποιήθηκε από τον Αθηναίο καλλιτέχνη Kez, τον οποίο έχουμε φιλοξενήσει και παλαιότερα στις τοιχογραφίες στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. Η θεματική της τοιχογραφίας είναι μια απόπειρα ανάγνωσης στοιχείων της ιστορίας και κυριότερα της λαϊκής παράδοσης της πόλης, και προσκαλεί τον πολίτη να “ταξιδέψει” μέσα σε αυτά.

Η τοιχογραφία υλοποιήθηκε με την αιγίδα και στήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και υποστηρίχτηκε από τις εταιρείες:

Flame (graffiti spray), Meraki Cafe, Σβώλος Εστιατόριο, Noodle’s, Χωριάτικο, Lemon bar, Φιλομήλα, Χαλέβα, Τζίκας Πέτρος/Σκαλωσιές, Aerial.gr, ISupportStreetart και Lifo.

UrbanAct
Για μια πιο όμορφη πόλη με όμορφους και δημιουργικούς πολίτες.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις