ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απίστευτη αγγελία στα Χανιά έγινε viral! Δες τι ζητάνε!! Δεν υπάρχει!

Απίστευτη αγγελία στα Χανιά έγινε viral! Δες τι ζητάνε!! Δεν υπάρχει!

Δώρα Μιχαήλ

Για να διεκδικήσει κανείς το συγκεκριμένο δυάρι που «διαφημίζεται» σε αγγελία η οποία αναρτήθηκε στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα, πρέπει να έχει κάποιες πολύ μα πολύ συγκεκριμένες «προδιαγραφές».
Για την ακρίβεια, αν θέλει κανείς να μείνει στο διαμέρισμα που δίνεται για ενοικίαση στην περιοχή του Ακρωτηρίου, πρέπει να είναι ή αξιωματικός ή… Πόντιος όπως βλέπετε στην αγγελία. Η φωτογραφία ανήκει στο τοπικό site zarpanews.gr, το οποίο και εντόπισε το «λαβράκι».
αγγελια 2
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού site, «οι διάφορες προτιμήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη για τον μελλοντικό ενοικιαστή του, έχουν δημιουργήσει στην πόλη ένα ιδιότυπο είδους κοινωνικού ρατσισμού με «θύματα» όχι φυσικά τους μη αξιωματικούς και μη Πόντιους αλλά όλους εκείνους που δεν είναι «προτιμητέοι» λόγω καταγωγής, ανεργίας, κατοικιδίων, παιδιών ή ακόμα και «φάτσας» ή στυλ».
Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω αγγελία δημοσιεύεται μόνο καλόπιστα, ωστόσο υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ιδιοκτήτες στα Χανιά περνούν από ολόκληρη «οντισιόν» υποψήφιους για τα διαμερίσματα τους.
agg2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις