ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παράσταση μεγάλης νίκης, για τον Χρήστο Μπουκώρο!

Παράσταση μεγάλης νίκης, για τον Χρήστο Μπουκώρο!

Newsroom

Σε παράσταση μεγάλης νίκης “μεταφράζεται” η χθεσινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του γραφείου του Βουλευτή της ΝΔ Μαγνησίας, Χρήστου Μπουκώρου!

Τα τελευταία 4 χρόνια, δύο φορές θυμάμαι να έχει γεμίσει τόσο ασφυκτικά το Volos Palace και οι δύο, είχαν κοινό παρανομαστή, με τ όνομα Χρήστος Μπουκώρος!

Τη μια ως Υποψήφιος Βουλευτής και την άλλη, χθες ως εν ενεργεία Βουλευτής!

Με μια διαφορά όμως, η χθεσινή του συγκέντρωση είχε ακόμα περισσότερο κόσμο.

Πράγμα που σημαίνει, ότι ως Βουλευτής, δε τα πήγε απλώς καλά, δεν τα πήγε απλώς περίφημα, δεν ήταν ένας απλός διεκπεραιωτής, αλλά πολλά παραπάνω!

Μια κοπή πίτας με προεκλογικό άρωμα, αφού το 2019 είναι έτος πολλαπλών εκλογών.

Και ναι, νομίζω πως ο έμπειρος Δημοσιογράφος πάνω απ όλα, Χρήστος Μπουκώρος, σίγουρος για τις δυνάμεις του, το έργο του και την νίκη του για ακόμα μια φορά, οργάνωσε αυτή την εκδήλωση, βλέποντας τις κάλπες που πλησιάζουν. Ήταν μια αναμέτρηση η χθεσινή, με τον ίδιο του τον εαυτό!

Ήταν μια επίδειξη δύναμης!

Και ήταν νικητής!

Για κάποιους συναδέλφους της Αθήνας, είναι το αηδόνι της Βουλής, όπως και για πολλά σημαντικά πολιτικά πρόσωπα. Για εμένα συνεχίζει και είναι ένας δάσκαλος της Δημοσιογραφίας και αυτό γιατί χθες, έδωσε ένα μάθημα, που ελπίζω όλοι οι συνάδελφοι να πήραμε!

Μην ξαναδω τίτλους: “Βούλιαξε το Volos Palace”, “Δεν έπεφτε καρφίτσα” κλπ…

Χθες είδατε, τι σημαίνει να βουλιάζει ένας χώρος. Χθες είδατε σι σημαίνει να μην πέφτει καρφίτσα.

Χθες είδατε τι σημαίνει δυναμική και παράσταση νίκης!

Για όσους δεν ήταν εκεί η εικόνα είχε ως εξής: Ενώ ο Χρήστος Μπουκώρος είχε μπει ήδη στην αίθουσα, όπου ήταν πραγματικά ασφυκτικά γεμάτη, ήταν γεμάτοι ταυτόχρονα από κόσμο που έφτασε εκεί αποκλειστικά γι αυτόν, όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου, ενώ ο κόσμος έφτανε μέχρι και στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου!

Στον λόγο του, όπως πάντα αιχμηρός, όπως πάντα έντονα και μ επιχειρήματα αντιπολιτευτικός, στιβαρός και πάντα με τη γνωστή του πειθώ!

Δεν βαριέσαι ποτέ ν ακούς τον Χρήστο Μπουκώρο, να μιλά πολιτικά!

Η ΝΔ χθες στον Βόλο, μετά από καιρό, έζησε μεγάλες στιγμές και αυτό ναι, αξίζει να του καρπωθεί!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις