ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Βόλος πήρε χρυσό! Τα παιδιά του ΕΟΣ μας έκαναν περήφανους!

Ο Βόλος πήρε χρυσό! Τα παιδιά του ΕΟΣ μας έκαναν περήφανους!

Δώρα Μιχαήλ

Από τον ΕΟΣ Βόλου διοργανώθηκε το 1ο Κύπελλο Ελλάδος με Πανελλήνια συμμετοχή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου την 28 και 29 Ιανουαρίου 2017.Οι καιρικές συνθήκες επέτρεψαν την διεξαγωγή του αγωνίσματος της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης όπου και συμμετείχαν 133 αθλητές από όλα τα Σωματεία της Ελλάδος που καλλιεργούν το άθλημα της Χιονοδρομίας. Από την Παρασκευή το πρωί το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ήταν πανέτοιμο και υποδέχθηκε τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδος ηλικίας από δεκατριών έως και δεκαέξι ετών. Είναι ο πρώτος από τους δύο αγώνες που η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας έχει αναθέσει στον ΕΟΣ Βόλου τη διοργάνωσή τους, των κατηγοριών παίδες 1 – παίδες 2, κορασίδες 1 – κορασίδες 2.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την απόλυτη επιτυχία της δύσκολης διοργάνωσης και τις ευχαριστίες του για την συνδρομή και την προσφορά των στελεχών του ΕΟΣ Βόλου και του Χ.Κ Πηλίου.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου διέπρεψαν κατακτώντας κύπελλα και μετάλλια παρότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και έτσι επιβραβεύτηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες που κατέβαλλαν τόσο αυτοί όσο και οι προπονητές τους. Μάλιστα οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου κατέκτησαν πέντε από τα δώδεκα συνολικά μετάλλια.

eos

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις