ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mαγνησία: Πως θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο; Δες!

Mαγνησία: Πως θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο; Δες!

Newsroom

Μικρής έντασης ήταν η κακοκαιρία που σημειώθηκε τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη, ο οποίος μίλησε στον Ηλία Κουτσερή και το Ράδιο ΕΝΑ 102.5 και τόνισε πως το καλοκαίρι επιστρέφει με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, που μάλιστα θα αγγίξουν και τους 30 βαθμούς Κελσίου στο Σαββατοκύριακο.
Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με λίγες συννεφιές σε ορεινές περιοχές, σύμφωνα με την πρόβλεψη του κ. Τακούδη και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 28 με 29 βαθμούς στα αστικά κέντρα της Μαγνησίας. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί και θα συνεχίζονται με την ίδια κατεύθυνση και το Σάββατο και την Κυριακή.
«Άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές συννεφιές μόνο στις ορεινές περιοχές με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 29-30 βαθμούς, ενώ την Κυριακή θα έχουμε 30-31, ίσως στο Βελεστίνο να πάμε και στους 32 βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Καλοκαιρινή και η επόμενη εβδομάδα

Καλοκαιρινή όμως θα είναι και η επόμενη εβδομάδα με θερμοκρασίες κανονικές για την εποχή, ενώ υπάρχει μία εκτίμηση ότι ανάμεσα στις 26 με 28 Ιουλίου θα υπάρξουν 2-3 ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 35 -36 βαθμούς Κελσίου.
Αναφορικά με τυχόν νέα «ξεσπάσματα» του καιρού, ο κ. Τακούδης σχολίασε πως ίσως να δούμε κάποια αστάθεια στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, χωρίς όμως να είναι γνωστό εάν το οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο θα είναι το ίδιο, ή ηπιότερο ή ισχυρότερο με το πρόσφατο.
«Όλα αυτά εξαρτώνται και από τις θερμοκρασίες που σημειώνονται. Όταν έχουμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες κι έχουμε αμέσως αστάθεια, τότε έχουμε έντονα φαινόμενα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Τακούδης.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις