ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΚΙΝ.ΑΛ: Γι αυτούς τους λόγους “κλειδώνει” η υποψηφιότητα Αγραφιώτη!

ΚΙΝ.ΑΛ: Γι αυτούς τους λόγους “κλειδώνει” η υποψηφιότητα Αγραφιώτη!

Newsroom

Κάτι παραπάνω από βέβαιη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Άγγελου Αγραφιώτη στη Μαγνησία, στις ερχόμενες εθνικές εκλογές!

Η ΝΕ του ΚΙΝ.ΑΛ στη Μαγνησία έχει κληθεί ήδη να καταθέσει στα κεντρικά μέχρι τις 24 Ιουλίου τις προτάσεις της, για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Η υποψηφιότητα όμως του Άγγελου Αγραφιώτη, Μέλος στη Γραμματεία του Τομέα Προστασίας του Πολίτη και πρώην Πρόεδρου του Ορφανοτροφείου Βόλου, έχει “κλειδώσει” ήδη από τα κεντρικά, αφού στο πρόσωπο του βρίσκουν όλα όσα πρεσβεύουν και θέλουν να προωθήσουν ως ιδέες!

Δηλαδή το νέο και το άφθαρτο!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται όντως για ένα νέο πρόσωπο στη πολιτική ζωή του τόπου, ωστόσο με μακρά πετυχημένη επαγγελματική πορεία στη Μαγνησία, η επιτυχία της οποίας έχει περάσει ακόμα και τα σύνορα της χώρας μας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάντα στις επάλξεις με συχνή παρουσία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας, ξεχωρίζοντας για τον ορθό πολιτικό του λόγο και την αξιόλογη επιχειρηματολογία του. Σημαντικοί παράγοντες, στην επιλογή του προσώπου του, είναι επίσης το γεγονός, ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει αναπτύξει τεράστια τόσο κοινωνική, όσο και φιλανθρωπική δράση.

Ταυτόχρονα πρόκειται για μια παρουσία που ενώνει και δε διχάζει, αφού παρά τη γνωστή πολιτική και κομματική του ταυτότητα, είναι ένας άνθρωπος με φίλους και υποστηρικτές απ όλους τους πολιτικούς χώρους.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις