ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Η Μοναξιά του Κυκλάμινου” μια παρουσίαση βιβλίου που δε πρέπει να χάσετε!

“Η Μοναξιά του Κυκλάμινου” μια παρουσίαση βιβλίου που δε πρέπει να χάσετε!

Δώρα Μιχαήλ

“Η Μοναξιά του Κυκλάμινου”, της Αλεξάνδρας Παντελεήμονος-Πιτσιώρη ένα βιβλίο μοναδικό!!!

Θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τη παρουσιάση του που συνδιαργανώνεται με το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων “Ιππόκαμπος”, τη Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 19:00 στο ξενοδοχείο Κυψέλη στη παραλία του Βόλου!

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Αλεξάνδρα Παντελεήμονος – Πιτσιώρη γεννήθηκε στο Βόλο. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Πιτσιώρη και έχει αποκτήσει δύο κόρες από τις οποίες έχει πέντε εγγόνια.

Εργάστηκε ως δασκάλα επί 24 χρόνια σε δημοτικά σχολεία του νομού Μαγνησίας και 3 χρόνια στο Ιδιωτικό Δημοτικό «Άγιος Απόστολος ο νέος» της Ι.Μ. Δημητριάδος.

Επίσης έχει διδάξει εικαστικά μαθήματα, ζωγραφική, μουσική, χορούς στους μικρούς μαθητές και έχει διοργανώσει μαζί τους θεατρικές παραστάσεις. Σπούδασε μουσική (ακορντεόν, θεωρία, αρμονία και κλασικό τραγούδι) και παρακολούθησε σεμινάρια εικαστικών. Πήρε μέρος με έργα ζωγραφικής της σε πολλές εκθέσεις αυτοδίδακτων ζωγράφων, σε εκθέσεις καλλιτεχνικής ερασιτεχνικής γυναικείας δημιουργίας καθώς και σε αντίστοιχες ατομικές εκθέσεις στο Βόλο και στη Σκιάθο.

Ασχολείται συστηματικά με τη συγγραφή βιβλίων και τη ζωγραφική.

Από την Ήρα Εκδοτική έχουν εκδοθεί τα βιβλία της «Κάνοντας κύκλους στ’ όνειρο» (2016), ένα μυθιστόρημα το οποίο έχει το χρώμα και τη μυρωδιά της ιδιαίτερης πατρίδας της και το παιδικό βιβλίο «Ο Σι-γεν και τα αγγελούδια» (2017).
προσκλη

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις