ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H Mάχη Τριαντάρη, αναλαμβάνει υπεύθυνη των Make Over, για τις Voliotises.gr

H Mάχη Τριαντάρη, αναλαμβάνει υπεύθυνη των Make Over, για τις Voliotises.gr

Newsroom

H κορυφαία Make Up Artist και Υπεύθυνη του Τμήματος Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, Μάχη Τριαντάρη, είναι αυτή που θ αναλάβει τη στήλη “Μake Over” για τις Voliotises.gr, που ήδη όλες αγαπήσατε, με τα μηνύματα σας να φτάνουν ασταμάτητα!

Ποιά είναι όμως η Μάχη Τριαντάρη;

Όπως ήδη ξέρετε, μεταξύ μας παραχωρήσαμε συνέντευξη η μία στην άλλη, σε μια προσπάθεια να μάθουμε καλύτερα η μία την άλλη, αλλά κυρίως να μας μάθετε όλες εσείς, οι αυριανές αναγνώστριες του Voliotises.gr ως γυναίκες!

Η συνέντευξη της Μάχης:

Μάχη Τριαντάρη! Είσαι ένα κορυφαίο όνομα στον χώρο σου! Πως νιώθεις γι αυτό;

Το αν είμαι το κορυφαίο όνομα στο χώρο μου θα το κρίνετε εσείς και όχι εγώ! Το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι καλύτερη από τότε που πρώτο ξεκίνησα και αυτό το κατάφερα με πολύ σκληρή δουλειά, oπότε επειδή τίποτα δεν μου χαρίστηκε αλλά το κέρδισα με υπομονή και επιμονή σίγουρα αισθάνομαι ικανοποίηση….

Τι είναι για εσένα η δουλειά σου;

Η δουλειά μου είναι το δεύτερο παιδί μου!
.
Πόσο άλλαξε η δουλειά τη Μάχη και πόσο η Μάχη τη δουλειά της μέσα στα χρόνια;

Όπως όλοι οι νέοι άνθρωποι έτσι και εγώ κάποτε ήμουν “καβάλα” σε ένα ροζ σύννεφο… Η τριβή με την καθημερινότητα της εργασίας μου, μου δίδαξε ότι δεν υπάρχουν ροζ συννεφάκια αλλά μια τελείως διαφορετική πραγματικότητα, οπότε μπορώ να πω με σιγουριά ότι η καθημερινή τριβή με την δουλειά μου με ωρίμασε ακόμα περισσότερο και με έκανε να βλέπω πιο σοβαρά κάποιες καταστάσεις. Τώρα όσο αφορά το ποσό η Μάχη άλλαξε τη δουλειά της στο πέρασμα των χρόνων έχει να κάνει με την εμπειρία και ότι πάντα είμαι σε εγρήγορση για ότι νέο κυκλοφορεί. Προσαρμόζομαι σε οτιδήποτε καινούριο αλλάζει τον τρόπο εργασίας μου αλλά πάντα με την προσωπική μου πινελιά….

Όπως κάθε σημαντικό όνομα στο χώρο του, έτσι και εσύ, έχεις φαντάζομαι δεχτεί πόλεμο. Πως τον αντιμετώπισες;

Είναι μια ερώτηση που πονάει πραγματικά… Αυτό που μ ενοχλεί δεν είναι ο ανταγωνισμός (αυτό είναι υγεία και σε κάνει καλύτερο) αλλά ο αθέμιτος ανταγωνισμός! Δυστυχώς όταν δεν μπορούν να να σε ανταγωνιστούν με τη δουλειά προσπαθούν με άλλους τρόπους. Κάποτε με ενοχλούσε όλο αυτό, τώρα πλέον θα ανησυχήσω όταν σταματήσουν να το κάνουν. Αυτό για μένα σημαίνει ότι αξίζω ίσως κάτι παραπάνω, γι αυτό και ασχολούνται μαζί μου.

Σταθμοί στη μέχρι τώρα καριέρα σου…

Είναι πολλά τα χρόνια και αρκετοί οι σταθμοί. Σίγουρα η σχολή που πρώτο έφερα στην πόλη του Βόλου και το μακιγιάζ σαν βασικό επάγγελμα, τα Αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια που συνεργάστηκα, οι φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας, οι επιδείξεις μόδας και ομορφιάς και μια δυνατή πρόταση για το εξωτερικό που δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε από μέρους μου, είναι μερικά από τα πιο σημαντικά που μπορώ ν αναφέρω.

Αν πάταγες ένα μαγικό κουμπί, που θα ‘ήθελες να βρισκόσουν και με ποιους να συνεργαζόσουν;

Αν υπήρχε αυτό το κουμπί σίγουρα θα με οδηγούσε Hollywood και να ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με FX….

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ, ένα από τα πιο σύγχρονα και κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σ εμπιστεύτηκε ως Υπεύθυνη του Τομέα Αισθητικής. Πως νιώθεις γι αυτό;

Το ΙΕΚ Δήμητρα, πράγματι είναι κορυφαίος οργανισμός και γι αυτό το λόγο συνεργάστηκα μαζί τους. Σίγουρα είναι τιμή! Αυτό δείχνει ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου, αλλά όπως προανέφερα τίποτα δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται και ειδικότερα η εμπιστοσύνη..

Αλήθεια η εμπειρία της διδασκαλίας πως σου φαίνεται; Εσύ μαθαίνεις από τα παιδιά;

Εμπειρία στη διδασκαλία έχω από τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του μακιγιάζ, αλλά για κάποιο προσωπικό λόγο είχα πει ότι δεν θα ασχοληθώ ξανά. Τελικά πότε μην λες ποτέ! Εεε τώρα που ξανά άρχισα για να είμαι ειλικρινής ξαναγεννήθηκα!!! Τώρα αν μαθαίνω από τα παιδιά; Φυσικά κάθε μέρα και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πιο νέα και πιο ενεργή…

Ξέρεις τι μου αρέσει σ εσένα; Μ αρέσει που δίνεις ευκαιρίες και δουλειές στους μαθητές σου, που πραγματικά εύχεσαι να σε προσπεράσουν…

Είναι εγωιστικό από την πλευρά του κάθε ανθρώπου να στερεί ευκαιρίες από τους νέους. Αυτό που μου έκαναν κάποιο κάποτε και το πάλεψα μόνη μου δεν θέλω να το κάνω στη νέα γενιά. Όταν ξέρεις τι πορεία έχεις κάνει δεν φοβάσαι να δώσεις τη σκυτάλη ώστε να συνεχιστεί σωστά! Έτσι λοιπόν επειδή έχω χαράξει την πορεία μου, θα είμαι περήφανη όταν μαθήτριες μου χαράξουν κάτι αντίστοιχο και το προσπεράσουν. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο πέτυχα σαν επαγγελματίας του μακιγιάζ αλλά και σαν καθηγήτρια μα πάνω απ όλα σαν άνθρωπος! Και όπως λένε πολλοί φίλοι και γνωστοί έχω βαλθεί να γεμίσω τον τόπο με καινούργιες Μαχιτσες…..

Θα σε πάω σε κάτι άλλο. Πριν ακόμα σε γνωρίσω, παρατήρησα ότι αντιγράφεσαι. Βασικά στην αντιγραφή καθυστερούν κιόλας. Κάνουν πράγματα που έκανες 2-3 χρόνια πριν. Πως νιώθεις γι αυτό;

Η αντιγραφή στον τρόπο δουλειάς και συμπεριφοράς εμένα δεν με ενοχλεί. Αυτό δείχνει ότι αξίζει η δουλειά μου, ο χαρακτήρας μου και ότι είμαι πηγή έμπνευσης για κάποιους!

Είσαι μια υπερδραστήρια γυναίκα. Σύζυγος και μητέρα ενός εφήβου. Πόσο εύκολο είναι να τα καταφέρεις όλα;

Δεν ξέρω καμία φορά απορώ και εγώ με τον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά σίγουρα δεν είμαι η μόνη! Απλά πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και μια σειρά προτεραιότητας.

Ως μητέρα, ποιοι είναι οι φόβοι σου και πως αντιμετωπίζεις την εφηβεία;

Έχω τις ίδιες αγωνίες που έχουν όλες οι μητέρες του πλανήτη. Τώρα όσο αφορά την εφηβεία; Προσπαθώ να γίνω όσο πιο έφηβη γίνετε και εγώ, ώστε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θυμάμαι τι ήθελα και εγώ σαν έφηβη και αυτό ίσως με βοηθάει καλύτερα ώστε να το αντιμετωπίσω πιο χαλαρά…

Κάποια στιγμή άκουσα μια κυρία να σου λέει: “Είσαι 20 χρόνια με τον άντρα σου; Σπάνιο πράγμα στον χώρο σας! “Η αλήθεια είναι πως με τον άντρα σου είσαι από κοριτσάκι. Πόσο εύκολο είναι να επιβιώσει μια σχέση τόσων χρόνων;

Το μυστικό της δικής μου σχέσης είναι ένα: Συν στο ζυγό αλλά και ο καθένας να έχει το χώρο του. Κάνεις δεν είναι κτήμα κανενός .

Ποιές είναι οι συμβουλές σου στις γυναίκες; ΤΙ να μη ξεχνούν να κάνουν για να κρατιούνται πάντα φρέσκες;

Ένα θα πω: Καθημερινό ντεμακιγιάζ και ενυδάτωση!

Τι επιτάσσει η μόδα στο μακιγιάζ τον φετινό χειμώνα;

Η πιο δυνατή τάση για το 2019 είναι το glitter, τα φυσικά μακιγιάζ, έντονα χρώματα σε σκιές αλλά και το κόκκινο κραγιόν και το eyeliner σε στιλ cat eye, δυναμικό camback κάνει και το lip gloss στα χείλη όπως και τα smoky eyes

Οι Voliotises είναι όμορφες; Περιποιούνται όσο πρέπει;

Ναι οι Voliotises είναι πολύ περιποιημένες γυναίκες…

Τέλος, ποιό είναι το δικό σου μότο σε αυτή τη ζωή;

Να χαμογελάτε είναι μεταδοτικό!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις