ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δικό μας κορίτσι διακρίθηκε σε πανελλαδικό διαγωνισμό ομορφιάς! (ΦΩΤΟ)

Δικό μας κορίτσι διακρίθηκε σε πανελλαδικό διαγωνισμό ομορφιάς! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Από almyros.gr

Το βράδυ της Κυριακής 4 Νοεμβρίου, 12 κοπέλες διαγωνίστηκαν για τους τίτλους Star Ελληνική Ομορφιά, Miss Ελληνική Ομορφιά και Miss Young Ελληνική Ομορφιά. Τα Πανελλήνια Καλλιστεία Σταρ Ελληνική Ομορφιά, πραγματοποιήθηκαν για 3η χρονιά, στο κέντρο Αστέρια Live στην Πάτρα.

Το δικό μας κορίτσι, η Ιωάννα Πανταζή, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και διακρίθηκε καταλαμβάνοντας τον τίτλο της Miss Ελληνική Ομορφιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα συμμετέχει σε διαγωνισμό ομορφιάς. Τον προηγούμενο Νοέμβριο, συμμετείχε στον Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό ομορφιάς, κατακτώντας τους τίτλους. A’ Miss Teen Thessaly 2017, Miss Energy Thessaly 2017 και Miss popularity Thessaly 2017.

Η Ιωάννα δήλωσε αποκλειστικά στο almyros.gr: «Ο διαγωνισμός αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για εμένα. Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω σε καλλιστεία, πρώτη φορά όμως σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Για να καταφέρω να προκριθώ, συμμετείχα στον προκριματικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2018 στην Πάρνηθα. Εκεί, παρά τον υψηλό ανταγωνισμό, κατάφερα να κερδίσω τον 1ο τίτλο «Miss Regency Casino Mon Parnes» και να προκριθώ στον τελικό διαγωνισμό των καλλιστείων.

Νιώθω χαρούμενη και συγκινημένη που κατάφερα να κατακτήσω ένα τίτλο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Νίκο Μπάμπαλη εκ της διοργάνωσης ο οποίος μου έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής. Ιδιαίτερα όμως, ευχαριστώ τους γονείς μου που με στηρίζουν σε κάθε μου απόφαση, στάθηκαν δίπλα μου και σε αυτό τον διαγωνισμό και με συνόδευσαν μέχρι την Πάτρα».

Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα, αποτέλεσε και ένα από τα μοντέλα που πλαισίωσαν το Rally Almyros 2018.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις