ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

22χρονη καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού Βολιώτη επιχειρηματία

22χρονη καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού Βολιώτη επιχειρηματία

Newsroom

Χωρίς κανέναν φόβο να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της και κοιτάζοντας στα μάτια την κάμερα του Volonakinews.gr, η 22χρονη Στέλλα περιέγραψε όλα όσα έζησε τον περασμένο Σεπτέμβρη, στο νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν, όπου όπως καταγγέλει ο εργοδότης της αποπειράθηκε να την βιάσει.

Μέσα από μια συνέντευξη 15 λεπτών περίπου, με δύναμη ψυχής και χωρίς ίχνος φόβου, περιέγραψε με λεπτομέρειες την απόπειρα βιασμού της από τον Βολιώτη επιχειρηματία, ενώ θέλησε να δώσει δύναμη σε κάθε γυναίκα που έχει βιώσει την ίδια εμπειρία, να βγει και να μιλήσει.

“Δεν είναι δυνατόν να ντρέπεται το θύμα και να φοβάται. Δεν ντρέπομαι και δεν φοβάμαι πια”, μας εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η 22χρονη, που μια μέρα μετά την απόπειρα βιασμού και αφού παραιτήθηκε από την εργασία της, κινήθηκε νομικά κατά του πρώην εργοδότη της.

Προέτρεψε κάθε γυναικά να μιλά και να υπερασπίζεται τον εαυτό της, ενώ θέλησε να μιλήσει πιστεύοντας ότι θύτες και εν δυνάμει θύτες, όσο οι γυναίκες μιλούν, θα φοβούνται και θα σταματήσουν να προχωρούν σε τέτοιες πράξεις.

Σε λίγο θα ανεβάσουμε το video της συνέντευξης της, όπου μοιράζεται μαζί μας όλα τα γεγονότα, από εκείνο το μοιραίο βράδυ μέχρι και σήμερα.

*Δεν αναφέρεται το όνομα του επιχειρηματία, σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας, αφού η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί οριστικά.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις