ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Του βγάζουν το καπέλο ακόμα και οι αντίπαλοι!

Του βγάζουν το καπέλο ακόμα και οι αντίπαλοι!

Newsroom

Ενθουσιάζει και κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις η υποψηφιότητα του Γιώργου Ζώγα από τον Αλμυρό, στο πλευρό του Νίκου Τσιλιμίγκα!

Ακόμα και άνθρωποι άλλων ψηφοδελτίων κάνουν λόγω για μια σημαντική και σοβαρή υποψηφιότητα που γνωρίζει καλά τ αγροτικά ζητήματα, που μπορεί να θέσει τα προβλήματα στις πραγματικές τους διαστάσεις,που έχει λύσει και προτάσεις όχι μόνο αποκλειστικά πάνω σε αυτά τα ζητήματα, αλλά και στη σύνδεση του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό!

Δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι άλλων ψηφοδελτίων, που σχολίασαν άρθρο του για τον αγροτουρισμό με τα πιο κολακευτικά σχόλια και τονίζοντας πως είναι ο μόνος που μπορεί όχι απλά να μιλήσει, αλλά να δώσει λύσεις και πνοή σ έναν από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας μας!

Ας μη ξεχνάμε, ότι ο Απόστρατος Αξιωματικός του Πολεμινκού Ναυτικού Γιώργος Ζώγας, είναι σήμερα και Πρόεδρος του Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Νηες.

Τ όνομα του φαβορί εκλογής και σίγουρα η συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σωστό εργαλείο στα χέρια του Περιφερειάρχη γύρω από αυτά τα ζητήματα που αναφέρθηκαν και όχι μόνο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις