ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τον “αγκαλιάζει” όλη η Μαγνησία!

Τον “αγκαλιάζει” όλη η Μαγνησία!

Newsroom

Σκληρός ο αγώνας που δίνει αυτή την περίοδο ο απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού και Πρόεδρος του Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού στις Νηες , Γιώργος Ζώγας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Ν.Τσιλιμίγκα.

Αν και κάτοικος Αλμυρού, όπου τον εκτιμούν ιδιαίτερα τόσο για την προσφορά του, όσο και τον τρόπο που έχει επιλέξει να ζει και να δραστηριοποιείται όλα αυτά τα χρόνια, παντρεμένος με την αρχιτέκτονα Ευαγγελία Δημούλη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, έχει καταφέρει να τον “αγκαλιάσει” όλη η Μαγνησία.

Δίνει πραγματικά τον δικό του αγώνα δρόμου, που όπως φαίνεται θα τον οδηγήσει στην επιτυχία, αφού στις περιοδείες του καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις με τους κατοίκους κάθε μικρού ή μεγαλύτερου χωριού που επισκέπτεται να μιλούν γι αυτόν με τα πιο θερμά λόγια!

“Άνθρωπος συγκροτημένος, που ξέρει τι θέλει, που θα οδηγήσει το καράβι και κυρίως ξέρει πως θα το κάνει”, σχολίαζαν προχθές κάτοικοι του Πηλίου!

Ο κ.Ζώγας είναι ένας από τους ανθρώπους, που θ αποτελέσει σωστό εργαλείο στα χέρια της νέα περιφερειακής αρχής και του Νίκου Τσιλιμίγκα, ως αναφορά την λύση των αγροτικών ζητημάτων, πως οι αγρότες μπορούν να δουν πολύ καλύτερες μέρες και πως μπορεί ο αγροτικός τομέας να συνδεθεί με το τουριστικό, χαρίζοντας ανάπτυξη σε όλη την Μαγνησία!

Καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις