ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mια υποψηφιότητα που αξίζει να στηρίξεις!

Mια υποψηφιότητα που αξίζει να στηρίξεις!

Newsroom

Η υποψηφιότητα του Ευθύμη Ζιγγιρίδη, στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές του ψηφοδελτίου του Περιφερειάρχη, για το νομό μας!

Είναι ο άνθρωπος που απέδειξε πως δεν έχει συνδέσει τα κοινά και την δοτικότητα στον συνάνθρωπο με την εκλογή. Έχει αποδείξει ότι δεν έχει ανάγκη την καρέκλα, αλλά την προσφορά και γι αυτό την αξίζει όσο λίγοι!

Τίμησε την εμπιστοσύνη μας, τίμησε τις ψήφους που του δώσαμε το 2014 και παρά τη μη εκλογή του, ήταν πάντα δίπλα σε όποιον ζήτησε τη βοήθεια του, συμβάλλοντας στην επιτυχία της σημερινής περιφερειακής αρχής, μέσα από κάθε αρμοδιότητα που του ανατέθηκε από τον Περιφερειάρχη!

Η εθελοντική του δράση τεράστια, το κοινωνικό του έργο αν και έμεινε στο παρασκήνιο, όσο είμαστε στη θέση να γνωρίζουμε, ακόμα μεγαλύτερο, βοηθώντας δεκάδες συντοπίτες μας.

Πέρα από το γεγονός πως είναι ένας καλός άνθρωπος, που ξέρει να δίνει λύσεις, να μοιράζεται και ν απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο, αφού αυτό καθώς φαίνεται τον γεμίζει, το σημαντικό είναι πως έχει όλες τις δυνατότητες, τα ταλέντα και την εμπειρία να συμβάλλει σ ένα σχέδιο ανάπτυξης της Μαγνησίας!

Ως σύμβουλος στρατηγικών επενδύσεων και έχοντας διαχειριστεί με επιτυχία δεκάδες κρίσεις, ξέρει πως μπορούμε να πάμε μπροστά, να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν και να ξεχωρίσουμε καινοτομώντας, αναπτυσσόμενοι και μειώνοντας την ανεργία!

Είναι πιο αναγκαίο από ποτέ ο Ευθύμης Ζιγγιρίδης να είναι στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, γιατί μπορεί να μας χαρίσει εξωστρέφεια, καινοτομία και λύσεις!

Καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις