ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συγκλονίζει Βολιώτισσα επαγγελματίας: Ζω χωρίς στομάχι!

Συγκλονίζει Βολιώτισσα επαγγελματίας: Ζω χωρίς στομάχι!

Newsroom

Διαβάζοντας χθες βράδυ την δημοσίευση της Μίνας Τόλιου, ιδιοκτήτριας της αλυσίδας cafe “Ιdeal” ένιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα. Με την Μίνα γνωριστήκαμε στα πρώτα μου βήματα στο Volonaki και είναι από τους πιο “κανονικούς” ανθρώπους που γνωρίζω. Ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη για όλους. Δοτικός και γενναιόδωρος με την οικογένεια, τους φίλους, τους εργαζόμενους της. Μαχήτρια της ζωής. Πάλεψε πολύ για να επιβιώσει και θυμάμαι μέχρι σήμερα όλες τις περιγραφές της, μαζί με τον πόνο που κουβαλούσε για τον χαμό του αδελφού της, αλλά και τον σκοπό της ζωής της να μην λείψει τίποτα και να είναι πάντα δίπλα στην οικογένεια που αυτός άφησε πίσω.

Διαβάζοντας την χθεσινή συγκλονιστική της ανάρτηση, στεναχωρήθηκα για λίγο, αμέσως μετά όμως είδα την Μίνα που ξέρω, αυτή που πέφτει μεν, αλλά είναι πάντα για λίγο. Πέφτει σαν γάτα, σηκώνεται σαν λιοντάρι. Η Μίνα χάνει μάχες, δεν χάνει ποτέ πολέμους. Στο τέλος έχει τον μαγικό τρόπο να κερδίζει και αυτό θα συμβεί και αυτή την φορά. Πάντα βάζει τους άλλους πάνω από αυτή και διαβάζοντας την ανάρτηση της και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Δεν θα παλέψει για να δικαιωθεί για το τεράστιο πρόβλημα υγείας που της δημιούργησαν, αλλά για να δικαιωθούν όλοι οι άνθρωποι που έχασαν μάχες εξαιτίας τρίτων. Θα παλέψει για να σώσει τους επόμενους. Αυτή είναι η Μίνα που ξέρω.

Διαβάστε την συγκλονιστική της ανάρτηση:

“Πριν ένα χρόνο περίπου πείρα μια τεράστια απόφαση που αφορούσε καθαρά την υγεία μου , όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε εχασα έναν από τα αδέρφια μου από καρκίνο στα 46 του χρόνια .. Τα ματια μου είδαν πολλα τα συναισθήματα ήταν βαριά είδα ένα λιοντάρι να γίνετε ότι χειρότερο είχα φανταστεί σε όλη μου την ζωή .. περάσανε 8 χρόνια από τότε που των εχασα και αυτο που έμεινε μέσα μου ήταν ότι χωρις την υγεία δεν εχεις τιποτα .. πείρα μια σοβαρή απόφαση να κάνω ένα χειρουργιο κατά κύριο λόγο για να βελτιώσω όχι την εμφάνιση μου αλλά καθαρά την υγεία μου και το μετά .. είχα διαφορά προβλήματα υγείας που απλά προχωρούσαν κ δεν έβλεπα καμμία βελτίωση.. οι πολλοί οικείοι μου ανθρωποι ξέρανε οτι ήμουν πολύ επιμελής με των ευατο μου .. Σκληρα εργαζόμενη από τα μικρά μου χρόνια και αυτοδημιούργητη.. Ήρθε εκείνη η ώρα να αλλάξω ότι με Βαρενε με πολύ θάρρος και χαρά έκανα το χειρουγιο μου .. Μεγάλη αποτυχία Τόσο μεγάλη που χάθηκε ολο μου το πεπτικό μου σύστημα .. Ζω από τον Ιούνιο χωρις στομάχι .. Αναρωτιέμαι πραγματικά όμως ζούμε σε μια κοινωνία τόσο σαθρή μα τόσο ευθυνόφοβη τόσο αδιάφορη κ κυριως σάπια .. ΤριτοκοσμικέςΑδιάφορες Ασήμαντες Σαθρές ΑκατανόητεςΟικονομικές Συμπεριφορές !!!!Το δικιο μου θα το βρω .. θα το παλέψω .. θα το διεκδικήσω …Θα το πάω μέχρι τέλος ..Ξέρετε γιατί ;;; Γιατί ένας σταθμάρχης έφαγε 57 παιδιά ..Γιατί μια φωτιά εκαψε 100 ανθρώπους Γιατί μια άλλη ιατρική Αμελία έστειλε ένα νέο κορίτσι στο τάφο Γιατί η μαμά μου παραλίγο να θάψει και άλλο παιδί .. Για χιλιάδες ιστορίες άνθρωπον που δεν βγήκαν ποτε να πούνε την ιστορία τους .. Μιλήστε φωνάξτε Μαλωστε Πάρτε την ζωή στα χέρια σας κ μην την δίνετε άλλου … Επιτέλους αγανακτήσετε μπας και σωθούμε μπας και σώσουμε κ άλλους ανθρώπους .. Μια πικρή ιστορία που την ζω απο τον Ιούνιο .. Κάποιος αποφάσισε να περάσω το υπόλοιπο τις ζωής μου χωρίς στομάχι .. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ Καλο βραδυ κ ευχαριστω παρά πολύ όλους εσας που σταθήκατε δίπλα μου σε αυτή την περιπέτεια !!!”

Όλες οι αντιδράσεις:399Niki Printzou, Lia Chroni και 397 ακόμη

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις