ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με τις βεντάλιες στο χέρι για…τη Ζέττα τους!

Με τις βεντάλιες στο χέρι για…τη Ζέττα τους!

Newsroom

Θέλω να σταθώ κάπου. Σε κάτι μαγικό. Σε κάτι που μόνο η Ζέττα Μακρή κατάφερε στη Μαγνησία και όχι μόνο μεταξύ των συνυποψηφίων της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά γενικότερα μεταξύ υποψηφίων!

Έχει προχωρήσει ήδη σε τρεις συγκεντρώσεις στον Βόλο και μια που θα γίνει σήμερα Πέμπτη, στο Xenia στις 9μιση.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις της, τόσο σε αυτή που το κάλεσμα αφορούσε γυναίκες, όσο και σε αυτή που έγινε στο Μεταξουργείο στη Ν.Ιωνία, αλλά και η χθεσινή σε γνωστό καλοκαιρινό στέκι για τη νεολαία, η παρουσία του κόσμου ήταν ισχυρή και προπομπός μεγάλης νίκης για τη ΝΔ και “πρωτιάς” όπως σχολιάζουν όλοι στις συγκεντρώσεις της, για την ίδια!

Τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις στον Βόλο και μάλιστα τόσο συχνά, από το ίδιο πρόσωπο δεν έχουμε ξαναδει!

Που κερδίζει η Ζέττα;

Στην αμεσότητα. Στην ειλικρίνεια. Στ ότι ακούει, στ ότι αγγίζει την ψυχή και τη καρδιά του ψηφοφόρου, στ ότι δεν φοβάται να πάει κοντά και να γίνει “ένα”!

Δεν πρόκειται για πολιτικούς ακολούθους. Δεν πρόκειται για πολιτικούς φίλους!

Πρόκειται για ανθρώπους που πλέον μαζί της την συνδέει κάτι βαθύτερο. Πρόκειται για φιλίες που άντεξαν στον χρόνο και επειδή τις τίμησε συνεχίζουν και υπάρχουν!

Πρόκειται για νέες σχέσεις, αληθινές και πάλι, όχι πολιτικές που μέσα στο χρόνο θα γίνουν και αυτές φιλίες!

Η Ζέττα κερδίζει στ ότι μένοντας τόσα χρόνια πιστή στις αρχές και τις αξίες της, στ ότι δουλεύοντας σκληρά και αποτελεσματικά ως Υφυπουργός Υγείας και έχοντας άριστες κοινοβουλευτικές θητείες, κέρδισε την εμπιστοσύνη μας.

Δεν μας πρόδωσε ποτέ! Δεν υπήρξε κατώτερη των καταστάσεων επίσης ποτέ!

Αγωνίστηκε και αναγνωρίστηκε!

Όλη η ουσία αυτών των σχέσεων και της επιτυχίας της ξέρετε που κρύβεται;

Στη βεντάλια!!!

Δεν είναι απλά που σε αυτές τις εποχές ο κόσμος δεν πηγαίνει πια σε πολιτικές συγκεντρώσεις, είναι που στις δικές της όχι απλά πηγαίνει, αλλά πηγαίνει παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες!

Στο Μεταξουργείο την Δευτέρα και ενώ είχε γεμίσει η αίθουσα μέσα, ο κόσμος έβρισκε καρέκλες που τοποθετούνταν μέχρι και έξω από την αίθουσα για να κάτσει να την ακούσει!

Με την θερμοκρασία στα ύψη….με τη βεντάλια στο χέρι ή με τα φυλλάδια της σε ρόλο βεντάλιας, ο κόσμος προσπαθούσε να δροσιστεί, αλλά έμενε εκεί…ν ακούσει την Ζέττα!

Την Ζέττα τους, την Ζέττα μας!

Αυτή είναι νίκη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις