ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ιδιαίτερα αγαπητός και με τις πιθανότητες υπέρ του!

Ιδιαίτερα αγαπητός και με τις πιθανότητες υπέρ του!

Newsroom

Δεν είναι πολιτικός, ούτε θα γίνει!

Είναι όμως ένας ενεργός πολίτης, που ξεχωρίζει τόσο με την ιδιότητα του επαγγελματία, αφού όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο με αίσθηση καθήκοντος, ήθος και συνέπεια, μα πάνω απ όλα για έναν καλό άνθρωπο, όσο και με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος της Ακαδημίας Ελληνορωμαϊκής Πάλης “Ολυμπιονίκης”.

Για τον επαγγελματία που τόσο αγαπά, για τον αθλητή που μάχεται, για τους νέους που θέλει να ενεργοποιήσει αθλητικά, για τον Βόλο που αγαπά και θέλει να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου στο πλευρό του Α.Μπέου!

Στόχος του να συνδέσει τον αθλητισμό με τον τουρισμό, ενεργοποιώντας τους νέους ν ασχοληθούν με τον αθλητισμό, φτάνοντας τον Βόλο σε κορυφαίες θέσεις και κυρίως φέρνοντας εδώ αγώνες και πρωταθλήματα που θα τονώσουν την εμπορική αγορά, την εστίαση και γενικά την τοπική οικονομία.

Είναι σπουδαίο, είναι όμως και σημάδι των καιρών που διανύουμε πως αν και ο Α.Μπέος έχει στο ψηφοδέλτιο του ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στη τοπική αυτοδιοίκηση, το όνομα του Χρήστο Χατζηαργυρίου ακούγεται πολύ έντονα και μάλιστα όχι μόνο ανάμεσα στους επαγγελματίες και στους αθλητικούς χώρους άλλα γενικότερα….

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει κάνει στους Βολιώτες, η δοτικότητά του και οι ευαισθησίες του που φαίνονται και μέσα από την απόφαση του η Ακαδημία στην οποία είναι Πρόεδρος να κάνει δωρεάν μαθήματα στα παιδιά του Ορφανοτροφείου και της Κιβωτού του Κόσμου!

Καλή επιτυχία!

Φώτο: Τριαντάφυλλος Μιχάλης

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις