ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δεν υπάρχει ο Τόρης-ΔΕΙΤΕ τι έκανε για το ΚΑΠΗ της Αγριάς!

Δεν υπάρχει ο Τόρης-ΔΕΙΤΕ τι έκανε για το ΚΑΠΗ της Αγριάς!

Newsroom

Περνώντας σήμερα, πριν λίγο, έξω από το ΚΑΠΗ της Αγριάς, βλέπω ένα φορτηγό βολιώτικης επιχείρησης ηλεκτρικών ειδών και δύο παιδιά να μεταφέρουν μια τεραστίων διαστάσεων τηλεόραση!

Φεύγοντας πήρε το μάτι μου τον επιχειρηματία και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Βόλου με τον Α.Μπέο, Γιώργο Τόρη να πίνει καφέ με τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ, Δημήτρη Μυλωνά!

Εννοείται πλησίασα και τι έμαθα;

Ο Γιώργος Τόρης είδε διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν το ΚΑΠΗ και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας να παραπονιούνται πως δεν υπάρχει τηλεόραση ή αυτή που υπάρχει είναι μικρή και δεν βλέπουν και έδρασε αμέσως δωρίζοντας μια τηλεόραση τεραστίων διαστάσεων!

Αν και δεν είναι πολιτικός και δεν νομίζω ότι θα γίνει πότε πολιτικός με την έννοια που εμείς την έχουμε αρνητικά φορτισμένη στο μυαλό μας, διδάσκει πολιτική, γιατί αυτό είναι πολιτική, να δίνεις άμεσα λύσεις στα μικρά και μεγάλα προβλήματα!

Φανταστείτε τι έχουμε ακόμα να δούμε από τον Γ.Τόρη, εάν φέρεται και λειτουργεί έτσι ως ένας απλός άνθρωπος και πολίτης….

Για να πούμε την αλήθεια, δεν μας εξέπληξε η κίνηση αυτή του Γιώργου και αυτό γιατί ο Βόλος είναι μια τόσο μικρή πόλη που όλα μαθαίνονται και όσοι είμαστε στη πιάτσα ξέρουμε πως ο Γιώργος έτσι λειτουργεί σε όλη του την πορεία, βοηθώντας και δίνοντας λύσεις όπου και όπως μπορεί!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις