ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιατί…στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!

Γιατί…στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!

Newsroom

Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την πολιτική ζωή και στα όσα έχω διαβάσει και μάθει για όλα όσα έγιναν παλιότερα στη τοπική πολιτική ιστορία και όχι μόνο, πρώτη φορά νιώθω βαθιά, πρώτη φορά αισθάνομαι διάχυτη, την έλλειψη ενός προσώπου από την πρωταγωνιστική θέση!
Και αυτή η αίσθηση, αυτό το γεγονός έχει όνομα.

Ζέττα Μακρή!

Το βλέπεις στις αγκαλιές που της κάνουν, στο τρόπο που της πιάνουν το χέρι, στο τρόπο που φωτογραφίζονται μαζί της!

Η Ζέττα Μακρή μας έλειψε!

Την βλέπουμε καθημερινά, Είναι παντού. Θα την δεις στην Ερμού, θα την δεις στη παραλία, στο Βολονάκι, στο μάρκετ, στη λαϊκή, στις πάμπολλες εκδηλώσεις της πόλης μας και όμως…διακρίνεις μια δίψα στον τρόπο που αντιμετωπίζεται!

Τόσα χρόνια και μοιάζει αχόρταστη, αχόρταστη η ίδια για προσφορά στην τόπο της, αχόρταστοι και οι πολίτες της Μαγνησίας για την ίδια!

Η Ζέττα Μακρή είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της πολιτικής ζωής του τόπου. Είναι απλά ένα φαινόμενο!

Φαινόμενο, που κατόρθωσε μόλις σε 40 μέρες, ως πρωτοεμφανιζόμενη στα πολιτικά δρώμενα, να κερδίσει εκλογές και να γίνει η πρώτη γυναίκα Βουλευτής!

Γεμίζοντας μας αισιοδοξία και ελπίδα. Κάνοντας μας να πιστέψουμε όλες εμείς περισσότερο στον εαυτό μας και στις δυνατότητες μας!

Φαινόμενο, που τόσα χρόνια μετά και έχοντας διανύσει μια τεράστια και πετυχημένη πορεία στην πολιτική, μοιάζει ο χρόνος να μην έχει περάσει από πάνω της. Μοιάζουν τα γεγονότα και οι πολιτικές να μην την έχουν αγγίξει!

Συνεχίζει και αγαπιέται το ίδιο δυνατά. Άνθρωποι, φίλοι, πολιτικοί και μη, συνοδοιπόροι, ήρθαν, έφυγαν και επέστρεψαν!

Δύναμή της η αμεσότητα της, η εντιμότητα της και η πίστη της στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ξεκίνησε και συνέχισε την πολιτική!

Έπεσε, σηκώθηκε, ξαναέπεσε και σηκώθηκε ακόμα πιο ψηλά!

Διαφαίνεται μάλιστα πως οι εκλογές του 2019 θα είναι για την ίδια οι πιο καθοριστικές, αφού η απουσία της, έκανε αισθητή την ανάγκη για την επαναφορά της στα κοινοβουλευτικά!

Η ομάδα της μεγάλωσε, οι φίλοι της αυξήθηκαν και μ ελπίδα θα δώσουν μαζί μια νέα μάχη, για ένα ιστορικό αποτέλεσμα, τόσο για τη ΝΔ , όσο και για την ίδια!

Αφιερωμένο, γιατί σύντομα θα βρεθεί…στα ίδια μέρη, σ εκείνα τα μέρη που έδωσε μάχες για όλους εμάς!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις