ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αύριο, το μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑ που έγινε ποτέ στον Βόλο- Να είσαι εκεί!

Αύριο, το μεγαλύτερο ΘΑΥΜΑ που έγινε ποτέ στον Βόλο- Να είσαι εκεί!

Newsroom

Είναι θαύμα από μόνο του, αυτό που ήδη έχει γίνει και είναι σίγουρα ότι πιο ελπιδοφόρο έχουμε ζήσει στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια.

Μια φιλανθρωπική εκδήλωση σαν τις πολλές που ευτυχώς γίνονται και όλες τους φυσικά είναι το ίδιο σημαντικές, όμως το ΘΑΥΜΑ κατάφερε ήδη ένα ΘΑΥΜΑ, να ενώσει εκατοντάδες Βολιώτες και Βολιώτισσες, να φέρει στον Βόλο κόσμο και από άλλες πόλεις, που θέλησε να βοηθήσει στο όραμα και τον στόχο των ανθρώπων, που δίνουν αύριο, 6 Ιουλίου ραντεβού μαζί μας στις 19:30 για ένα ΘΑΥΜΑ, στο Ble στο Σουτραλί της Αγριάς.

Με είσοδο 5 ευρώ, κάνεις και εσύ ένα μικρό θαύμα. Πολλά μικρά θαυματάκια μαζί, που θα γίνουν ένα τεράστιο θαύμα για 3 οικογένειες της πόλης μας, που μετά από την δική μας συνάντηση, μετά από την βοήθεια όλων εμάς, θα χαμογελάσουν ξανά, θα γεμίσουν ελπίδα και αισιοδοξία. Συναισθήματα που όχι….δεν κοστολογούνται! Συναισθήματα που όμως, επιστρέφονται στον αποστολέα, γεμίζοντας γαλήνη την ψυχή του.

Την εκδήλωση συντονίζει και διοργανώνει η Σοφία Μαχαιρίτσα, γνωστή πια σε όλους μας σε αυτή την πόλη, για την δημιουργικότητα, την δοτικότητά της και τις επιτυχίες στις στην διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων. Έχουμε δει άλλωστε να ξεσηκώνει πολλές φορές κόσμο και έχουμε ζήσει μαζί της μεγάλες στιγμές εκεί στην βάση της, στο Πέτρινο Φαρμακείο στην Αναλήψεως.

Αυτό που θα γίνει αύριο στο Ble, δεν έχει προηγούμενο. Σκηνικό πραγματικά παραμυθένιο. Η μια έκπληξη θα σας περιμένει μετά την άλλη, ενώ όλοι σας, ανοίγοντας την αγκαλιά σας σε αυτές τις 3 οικογένειες, θα χρειαστεί να την κρατήσετε ανοιχτή και για τα πολλά δώρα που έχει φροντίσει η Σοφία να πάρετε όλοι σας!

Ναι, είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση, είναι όμως πάνω απ όλα μια μεγάλη γιορτή αγάπης!

Θα είμαστε όλοι αύριο εκεί για να ζήσουμε το ΘΑΥΜΑ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις