ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έκλεισαν το γραφείο της γιατρού Ε.Γεωργιάδου- Οργή και θυμός από τους Βολιώτες

Έκλεισαν το γραφείο της  γιατρού Ε.Γεωργιάδου- Οργή και θυμός από τους Βολιώτες

Newsroom

Οργή, θυμό και στεναχώρια μοιράζονται μεταξύ τους οι κάτοικοι της Αγριάς και όχι μόνο για την αναστολή της λειτουργίας του ιατρείου της γιατρού Ελένης Γεωργιάδου, που δεν δέχθηκε να εμβολιαστεί, οπότε αναγκάστηκε να κλείσει το γραφείο της.

Εμβολιασμένοι και ανεμβολιάστοι ασθενείς της, ζητούν να επιστρέψει στα καθήκοντα της, θεωρώντας άδικο για μια γυναίκα που με ψυχή και αφάνταστες γνώσεις και ανθρωπιά στάθηκε δίπλα τους χρόνια ολόκληρα, όπως και μέσα στον covid!

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η γιατρός, ήταν από τους πρώτους γιατρούς εθελοντές που έφτασαν στο Νοσοκομείο του Βόλου για να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των περιστατικών covid!

Ταυτόχρονα ήταν μια γιατρός που ναι μεν έκανε την δική της επιλογή σε σχέση με τον εμβολιασμό, ωστόσο ποτέ δεν προέτρεψε ή δεν συμβούλεψε τους ασθενείς της σε σχέση με τον εμβολιασμό τους, τονίζοντας πως είναι μια καθαρά “προσωπική υπόθεση” και πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε αυτή όποια και αν είναι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ασθενείς της άμεσα θα προχωρήσουν σε διαμαρτυρία, χωρίς ακόμα να έχουν συμφωνήσει την μορφή που θα της δώσουν.

(εξωτερική φώτο από magnesianews)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις