ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μαζί με την Παρή πες “αντίο” στις τριχοφυΐα!

Μαζί με την Παρή πες “αντίο” στις τριχοφυΐα!

Δώρα Μιχαήλ

Αποτρίχωση. Ένα δώρο που αξίζει να κάνουμε όλες στον εαυτό μας!

Δεν έχετε κουραστεί με τα ξυραφάκια; Αυτό που θες να φορέσεις το αγαπημένο σου φόρεμα και δεν μπορείς, γιατί δεν προλαβαίνεις να μπεις να ξυριστείς;

Εμ τα ενοχλητικά σπυράκια από τις ξυριστικές που τα πας;

Αντίο τριχοφυΐα, αντίο ξυραφάκια!

Κερδίστε ένα βελούδινο δέρμα και κυρίως χρόνο κορίτσια!

Εμπιστεύσου την Πτυχιούχο Αισθητικό Παρή Ρέππου και το Votre Beaute και κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου!

Ζητήσαμε από την Παρή, να μάθουμε τα πάντα για την αποτρίχωση. Να όσα μας είπε:

Ριζική αποτρίχωση: Η θεραπεία για ριζική αποτρίχωση έχει μόνιμα αποτελέσματα. Ιδανική για μικρές περιοχές προσώπου και σώματος. Με την μέθοδο της θερμόλυσης διοχετεύουμε μέσω μιας πολύ μικρής βελόνας, ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας. Η ρίζα της τρίχας καταστρέφεται και τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.Χρησιμοποιείται συνήθως στο πρόσωπο και σε μικρές περιοχές. Είναι η μόνη αποτελεσματική μέθοδος για ξανθές και λευκές τρίχες.

Τι θα αισθανθώ;

Μια μικρή ενόχληση είναι πιθανή, ανάλογα την ευαισθησία του δέρματος.

Θα υπάρχει ερεθισμός;

Συνήθως όχι, μπορεί να κοκκινίσετε για λίγη ώρα.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται;

Η αισθητικός μας, θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε αφού κάνει διάγνωση.

ΕΝΖΥΜΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ: Ονομάζεται και βιολογική αποτρίχωση. Είναι μέθοδος που απομακρύνουμε με ειδικό κερί την τριχοφυΐα και στη συνέχεια γίνεται διείσδυση κερατολυτικών ενζύμων μέσω ενός συγκεκριμένου μηχανήματος. Αυτά τα ένζυμα μειώνουν την ικανότητα του θύλακα να παράγει νέες τρίχες. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα σε όλες τις περιοχές.

IPL(Φωτόλυση): Την θεραπεία μπορούν να την ακολουθήσουν ΟΛΟΙ. Στις σκουρόχρωμες τρίχες και στα πιο ανοιχτόχρωμα δέρματα έχουμε τα πιο γρήγορα αποτελέσματα. Το ίδιο τελικό αποτέλεσμα έχουμε και σε πιο ανοιχτές τρίχες και πιο σκούρα δέρματα αλλά απαιτείται μεγαλύτερος αριθμός συνεδριών.

Σε ποιες περιοχές μπορούμε να εφαρμόσουμε το IPL LASER?

Μπορούμε να το εφαρμόσουμε με ασφάλεια παντού ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές (όπως πρόσωπο,μπικίνι,μασχάλες)με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας γρήγορα και ανώδυνα.

Πόσες συνεδρίες συνήθως χρειάζονται για να επιτύχουμε τον στόχο μας: Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το χρώμα του δέρματος, την τρίχα και την περιοχή που θέλουμε να αποτριχώσουμε. Οι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές (όπως πρόσωπο,γραμμή κοιλιάς,στήθος κτλ) χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες. Το τελικό αποτέλεσμα το έχουμε συνήθως μετά από 8 συνεδρίες . Στις υπόλοιπες περιοχές του σώματος (όπως χέρια, πόδια ) χρειάζονται 6 περίπου συνεδρίες .

Πάραυτα τα αποτελέσματα είναι έντονα ορατά στο σώμα από την 2η -3η εφαρμογή και στο πρόσωπο από την 3η -4η συνεδρία.

Πότε είναι η ιδανική εποχή για να ξεκινήσω την θεραπεία αποτρίχωσης;

Η ιδανική εποχή είναι κατά τους χειμερινούς μήνες όπου το δέρμα έχει χάσει όλο ή το περισσότερο ποσοστό μελανίνης από το καλοκαιρινό μαύρισμα. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μεγαλύτερες εντάσεις (joules) για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης επειδή οι πρώτες 3-4 συνεδρίες πρέπει να γίνουν ανά μήνα καλό θα ήταν να μην παρεμβάλλεται έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία για να μην μειώσουμε τις εντάσεις που θα μας φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ ΜΟΝΟ 69Ε

6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΜΟΝΟ 69Ε

6 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΗ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΟΝΟ 69Ε

VOTRE BEAUTE

ΙΑΣΟΝΟΣ 96

ΤΗΛ 2421032205

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΠΑΡΗ ΡΕΠΠΟΥ.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις