ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έρχονται δύο δράσεις ύψους 700 εκατ. για μικρές επιχειρήσεις!

Έρχονται δύο δράσεις ύψους 700 εκατ. για μικρές επιχειρήσεις!
Newsroom

Newsroom

Διευκρινήσεις για τις δράσεις που ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομίας γύρω από την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων έδωσε στη δημοσιότητα η ειδική γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (ΕΤΠΑ), Ευγενία Φωτονιάτα.

Η πρώτη είναι η «Ενισχύω – Επιβραβεύω», ύψους 300 εκατομμυρίων, για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με τη δημοσίευση της να προγραμματίζεται για τέλη Νοέμβρη και την έναρξη υποβολής αιτήσεων να ξεκινά 25 ημέρες μετά. Θα αφορά σε επιχειρήσεις που διατήρησαν ή αύξησαν την απασχόλησή τους κατά το τελευταίο έτος, πριν την υποβολή τους.

Την ίδια στιγμή, προς τα τέλη Νοεμβρίου θα ενεργοποιηθεί και η δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων». Η συγκεκριμένη θα είναι ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ και θα αφορά σε υφιστάμενες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την ειδική γραμματέα, θα υπάρχει ειδική μέριμνα στην ένταση ενίσχυσης για εξαγωγικές επιχειρήσεις καθώς και ειδική μέριμνα για τις επιχειρήσεις προκειμένου να επενδύσουν σε ειδικές κατηγορίες στις οποίες φαίνεται να μην είναι πολύ πρόθυμες.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις