ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επίδομα τέκνων: Πότε θα πληρωθεί η τρίτη δόση

Επίδομα τέκνων: Πότε θα πληρωθεί η τρίτη δόση

Δώρα Μιχαήλ

Κατά 150.000 αυξήθηκαν οι αιτήσεις Α21 για καταβολή οικογενειακών επιδομάτων, που υποβλήθηκαν στον ΟΓΑ, μέσω της φορολογίας εισοδήματος, από την 1η Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου (2017).
Στην… αναμονή είναι χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά που περιμένουν την πληρωμή της τρίτης δόσης για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ. Το κονδύλι των 232 εκατ. ευρώ που απαιτείται για την καταβολή της τρίτης δόσης του επιδόματος του ΟΓΑ αποδεσμεύτηκε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, και έτσι ο Οργανισμός μπαίνει στην «τελική ευθεία» για τη χορήγηση του Ενιαίου Επιδόματος Στήριξης Τέκνων και του Ειδικού Επιδόματος Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών.
Η ημερομηνία που οι δικαιούχοι θα δουν τα ποσά στο λογαριασμό τους είναι η Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017. Στον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών εντάχθηκαν επιπλέον 150.000 έντυπα Α21, συγκριτικά με τον αριθμό όσων έκαναν αιτήσεις για να εισπράξουν τη δεύτερη δόση του επιδόματος. Στόχος είναι από το νέο έτος, να οριστεί ακριβής ημερομηνία χορήγησης των οικογενειακών επιδομάτων και η διαδικασία να γίνεται σχεδόν αυτοματοποιημένα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις