Είναι αποδεδειγμένο ότι οι Βολιώτες όσο περνούν τα χρόνια αγαπάμε όλο και περισσότερο την συνήθεια του brunch.
Λέω συνήθεια, γιατί κυρίως τα Σαββατοκύριακα ή όταν δεν εργαζόμαστε, θα μπούμε στη διαδικασία να βγούμε μόνο γι αυτό….και αυτό από μόνο του δημιουργεί απαιτήσεις!
Είναι η έξοδος μας, είναι μια νέα εμπειρία που θέλουμε να ζήσουμε!
Έρχομαι λοιπόν εγώ τώρα, να σου προτείνω μια ολοκληρωμένη εμπειρία.
Brunch στη φύση, σε έναν όμορφο καταπράσινο κήπο…..
Φύγαμε για Πορταριά και για το Gastribar του Kenta Hotel!
Οι επιλογές είναι αρκετές και σίγουρα καλύπτει όλα τα γούστα. Το πιο σημαντικό, είναι η ποιότητα της πρώτης ύλης και το τελικό αποτέλεσμα, που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, πως όσο απαιτητικός και αν είναι ουρανίσκος σου, θα σε κερδίσει!
Θα μοιραστώ μαζί σου, μερικές από τις δικές μας επιλογές, την τελευταία φορά που φτάσαμε εκεί, λίγες μέρες πριν.
Εμείς απολαύσαμε, 2 αλμυρές επιλογές και μια γλυκιά και πριν σε αφήσω, θέλω να σου τονίσω, πως δεν πρέπει από το τραπέζι σου να λείπει το αλμυρό κρουασάν!
Καλή σας απόλαυση!