ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ραγίζει καρδιές η ανακοίνωση γνωστής επιχείρησης- Τέλος μετά από 19 χρόνια;

Ραγίζει καρδιές η ανακοίνωση γνωστής επιχείρησης- Τέλος μετά από 19 χρόνια;

Newsroom

Με γέμισε συγκίνηση, θαυμασμό και σεβασμό η ανακοίνωση του Loco Cafe Bar στον Άγιο Ονούφριο. Τέλος όπως το ξέρουμε μετά από 19 χρόνια; Θα δούμε τις ιδιοκτητες του σε κάτι κανούριο και το αγαπημένο μας μαγαζί σε άλλα χέρια; Κανείς δεν ξέρει…

Το μόνο που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι σπάνια συναντάς επαγγελματίες με φωτιά στη καρδιά, ερωτευμένους με ότι κάνουν, τόσο δεμένους με τα μαγαζιά τους! Και εγώ υποκλίνομαι μπροστά τους….

Διαβάστε μια ανακοίνωση, όχι σαν όλες τις άλλες, αλλά βγαλμένη από την ψυχή:

“1999 ξεκινήσαμε μια πορεία από το μηδέν με τον θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα στο άνοιγμα του μαγαζιού , ταβέρνα τότε το Σπίτι Του Ζωγράφου με τρομερές συνταγές και φαγητά. Ο κόσμος πάλι μας αγαπούσε γιατί και εμείς τον αγαπούσαμε. 2006 μια ζημιά μας βγάζει εκτός για ένα χρόνο και μετά μέσα από δυσκολίες ανοίγει δειλά δειλά το loco που ξαφνικά κοιτάει πίσω του και έχει 19 χρόνια λειτουργίας. Έχουμε περάσει πολλές όμορφες νύχτες, μεσημέρια, ξημερώματα , η αγάπη σας τόσα χρόνια είναι αστείρευτη. Είστε δίπλα μας ακόμα και σε μερικά λάθη και μας δείχνετε ότι μας αγαπάτε και μας στηρίζετε και για αυτό σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να σας δίνει ο Θεός υγεία σε όλους σας , όμως, κάπου εδώ και για φέτος το χειμώνα το μαγαζί θα είναι προς πώληση. Όχι γιατί βαρέθηκαμε την δουλειά απλά για να κάνουμε κάτι άλλο πάνω πάλι στην δουλειά που αγαπάμε και ξέρουμε να κάνουμε καλά ,αν βρεθεί κάποιος με τόσο αγάπη να το πάρει και να του φερθεί σαν ερωτευμένος καλώς αν όχι πάλι πρώτα ο Θεός αν το επιτρέψει θα είμαστε πάλι μαζί σας με αγάπη κοκτέϊλ με πολλά άλλα όμορφα πράγματα ….. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα….τα μέχρι τώρα …..”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις