ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μακράν η καλύτερη Ψησταριά της Μαγνησίας- Αν δεν έχεις δοκιμάσει, έχεις χάσει!

Μακράν η καλύτερη Ψησταριά της Μαγνησίας- Αν δεν έχεις δοκιμάσει, έχεις χάσει!

Newsroom

Ξέρω πως ο τίτλος μου είναι βαρύς….και μπορεί να υπάρχουν πολλές και καλές Ψησταριές στην Μαγνησία, όμως εγώ σαν Δώρα, από την πρώτη κιόλας φορά που έφαγα στην Ψησταριά Λίλλος, είπα πως δεν την συγκρίνω με καμία και γι αυτό σας έγραψα γι αυτή και σας την πρότεινα!

Εσείς, όμως με κάνετε να γράφω δημόσια την γνώμη μου, πως είναι η καλύτερη στην Μαγνησία, γιατί δέχθηκα δεκάδες μηνύματα αναγνωστών που μου έγραφαν μόνο τα καλύτερα, όλοι ενθουσιασμένοι και υπερευχαριστημένοι και όλοι μα όλοι συμφωνούσαν στο: Φάγαμε το καλύτερο πρόβειο παϊδάκι της ζωής μας!!!!

Τόσα μηνύματα δεν έχω δεχτεί για κανένα άλλο μαγαζί, με το χέρι στην καρδιά σας το γράφω:

Ποιός είναι ο Λίλλος; Τι εσύ ακόμα δεν έχεις φάει από τα χέρια του; Ε δεν ξέρεις τι χάνεις…..καταρχας αν δεν έχεις φάει πρόβειο από τον Λίλλο, δεν έχεις φάει πρόβειο, νομίζεις ότι έχεις φάει!!!

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση και θα τους βρείτε στο μαγαζί τους στον Ριζόμυλο, όπου βρίσκεται και το Κρεοπωλείο της οικογένειας, γιατί ένα από τα μυστικά των υπέροχων ψητών τους, είναι η ποιότητα και η καθαρότητα των κρεάτων τους, φτάνουν από την Λάρισα, από τον Βόλο και όλα τα γειτονικά χωριά στον Ριζόμυλο μόνο γι αυτούς!!!

Φυσικά θα βρείτε και χοιρινό και κοτόπουλο, αλλά και απίστευτο χειροποίητο μπιφτέκι!

Θα σας υποδεχθούν με ένα μεγάλο χαμόγελο, αφού η φιλοξενία είναι το ατού τους, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην κουζίνα και με σύμμαχο το καλό κρέας, αλλά και τις μυστικές συνταγές τους στο μαρινάρισμα και στο ψήσιμο, είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουν να σας συγκλονίσουν, δημιουργώντας πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο σας!

Αν έχετε παιδάκια, πάρτε τα μαζί σας….θα παίξουν στην παιδική χαρά της πλατείας και έτσι θα περάσετε όλοι καλά!!!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μείνε σε αυτό: Μιλάμε για τον βετεράνο του ψητού κρέατος!

Σας προκαλώ να τον δοκιμάστε, να ζήσετε την εμπειρία αυτή, αλλά και την υπέροχη, άμεση εξυπηρέτηση που χαρίζουν χρόνια τώρα σε όλους μας!

Κάνε την κράτηση σου, για να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις τραπέζι:

2425031472 και 697905018

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις